Apple iPhone 6 Plus

Apple iPhone 6 Plus

Apple iPhone 6 Plus – 16GB

Apple iPhone 6 Plus med den store 5,5″ skærm

Apple iPhone 6 plus – Her har du så storebror til Apple iPhone 6, og i denne model får du bl.a. en større skærm på hele 5,5″, hvorimod lillebror Apple iPhone 6 har en skærm på 4,7″. Apple iPhone 6 plus er desuden kun 7,1 mm tyk, og Apple iPhone 6s er 6,9 mm tyk. Hukommelses størrelserne starter som i denne model med 16 GB hukommelse, og fås også i 64 GB og 128 GB størrelser.

Find de nye iPhone modeller her

Denne model er udgået fra markedet, men du kan se de nye iPhone modeller ved at klikke på linket herunder.

Tjek Apple iPhone priser

Denne model er som sin lillebror, født med iOS8 styresystemet, og har desuden et 8 megapixel kamera med optisk billed stabilisator. Du får desuden også Fingeraftrykslæser til din sikkerhed på mobilen. Designet er i aluminium, stål og glas. Skærmopløsningen på Apple iPhone 6 plus er på 1920 × 1080, hvor lillebror Apple iPhone 6 er på 1334 × 750.

Designet er nyt og med runde kanter. Telefonen kan kan fås i farverne Gold, Silver og Space Grey. Denne model er endeligt vokset i skærmstørrelse, og er derfor kommet med i den nye trend med større skærmstørrelser fra konkurrenterne. Denne model har som tidligere skrevet Retina HD Display på 5,5”.

Flere fordele i en stor skærm

Med denne store skærm som iPhone 6 Plus har, får du et bedre overblik. Både når du skal optage video eller tage billeder. Men du får også en større overflade til at se billeder på, samt kigge videooptagelser på. Disse ting er fordele som du nødigt vil undvære hvis du skulle vælge mellem denne skærmstørrelse, og en mindre skærmstørrelse. Derfor mener vi at det er svært at gå ned i skærmstørrelse igen, når du først har vænnet dig til den større skærm.