Se Telia abonnement her

Telia abonnement har masser af pakker at tilbyde til deres mobilkunder. Pakkerne strækker sig fra få timers taletid med data, og op til fri taletid med masser af data. I de største Telia abonnement pakker får du også 12 måneders Spotify abonnement og mobilforsikring. Du kan se nedenfor hvilke pakker det drejer sig om.

Telia Bredbånd priser

Telia mobil har et af de stærkeste netværk i Danmark. Vil du gerne se andre mobilselskaber i Danmark, så klik her. Der findes mange muligheder for at se mobilabonnement priser – klik her og sortér efter pris og indhold. Der er masser af gode muligheder for at finde den rette telefoni-løsning her.

Telia abonnement priser

Billigste Telia abonnement priser kan du se ved at klikke dig ind på deres hjemmeside lige her. Se den bedste oversigt med teleselskaber i Danmark her.

Det får du hos Telia abonnement

Du får masser af indhold med i et abonnement fra Telia abonnement. Deres mobilpakker er fyldt med en helt masse taletid, data forbrug, samt fri SMS/MMS. Telia har et rigtigt godt 4G netværk, som de selv mener er Danmarks bedste 4G netværk. Hos Telia abonnement har de også mobilabonnementer til børn med forbrugsloft og tryghedspakke Telia mobil 4junior – klik her og se pakken.

Få en mobilpakke med Spotify musik

De fleste kender Spotify Premium som er verden fedeste musiktjeneste. Her kan du kan vælge imellem mere end 20 mio. musiknumre direkte på din mobil. Du kan få Spotify Premium inkluderet i flere af Telia abonnements pakker, så som 4EVERYTHING Light, og det kan faktisk også tilkøbes til et mindre abonnement enkeltvist. Det er skønt at have musik med når du er på farten, og vi anbefaler absolut Spotfy som kan levere rigtigt meget musik til dine ører.

Vil du have et mobilabonnement med en ekstra bruger

Hvis du bestiller eksempelvis 4SURE Premium, 4EVERYTHING Light eller 4EVERYTHING Premium, så har du mulighed for at tilkøbe en ekstra bruger på samme pakke, så du kan dele både tale, data og SMS/MMS. Du kan faktisk også bestille et ekstra datakort, så du kan dele mobilabonnementets data – hvis du eksempelvis også har en tablet.

Det bedste netværk med 4G

Hvis du har Telia abonnement i forvejen, så ved du nok at her har du et af Danmarks bedste mobilnetværk, eller måske det bedste i DK. Vi har selv testet signalet på Telia abonnement og på et af de billigere abonnementer hos et af de prisbillige mobilselskaber. Og vi kan kun sige at der er kæmpe forskel på signalet og hastigheden.

Er du meget på farten?

Især hvis du er meget på farten, og bevæger dig meget rundt landet. Hvor vi målte med Telia abonnement og et af de billige mobilselskaber. Så var Telia mobil mange gange bedre. Husk det når du står på en festival eller et andet arrangement rundt omkring i landet.

De billige mobilselskaber bliver nemlig nedprioriteret ved høj belastning på mobilmasterne. Dette er vigtigt at tænke på i dag hvor det er blevet populært eksempelvis at sende LIVE via Facebook til dine venner.

Du vælger selvfølgelig selv dit mobilselskab, men nu er du informeret om forskellen på Telia abonnement og de billigere selskaber, som er underselskaber til de store selskaber.

Hvem ejer hvem af selskaberne?

Her er lige en hurtig og kort oversigt over hvem der er hoved selskaber og underselskaber til disse. Husk, det er hovedselskaberne der har det bedste signal, samt den bedste dækning.

Telia ejer disse underselskaber

Call Me, Familietele, DLG Tele (50%)

TDC ejer disse underselskaber

Telmore, Fullrate, YouSee, Unotel, Dansk Kabel TV, Onfone

3 mobil ejer dette selskab

OiSTER

Så har du overblikket over hvem der ejer hvem, samt hvilke selskaber der er de største, og dermed har det bedste signal, og førsteprioritet når der er pres på mobilmasterne. Her er Telia abonnement et af de bedste i Danmark, uden tvivl.

Roam Lik Home

Telia abonnement har også en god dækning i udlandet, så du kan bruge din mobil i Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland og Litauen helt på samme måde, som du gør i Danmark. Roam Like Home er lavet til dig der rejser meget, og du vil kunne bruge din mobil i 37 lande rundt omkring i verden til lokale danske takster med dette abonnement.

Hvilke lande bruger Roam Like Home?

Her kan du se hvor der er Telia abonnement Roam Like Home Europa. Altså du kan tale og bruge mobil data samt sms/mms i 37 lande i Europa.

Spanien, Italien, Frankrig, Portugal, Grækenland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Vatikanstaten, England, Skotland, Wales, Nordirland, Irland, Holland, Belgien, Estland, Finland, Liechtenstein, Letland, Litauen, Luxembourg, San Marino, Sverige, Norge, Ungarn, Kroatien, Rumænien, Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Island, Cypern (græsk), Bulgarien, Færøerne, Slovenien, Malta.

Hvad er Roam Like Home?

Roam Like Home betyder at du kan tale, surfe, være på Facebook, sms/mms i de ovenstående lande, fuldstændig som hvis du var i Danmark. Altså til samme billige lokale danske takst. Telia abonnement tilbyder Roam Like Home Norden og Roam Like Home Europa. Disse pakker kan tilvælges alle abonnementer hos Telia abonnement.

Du kan med disse pakker bruge det samme antal data som du har i dit hovedabonnement i Danmark. Få flere svar om telefoni her.

Tilføj Roam Like Home pakken til bestående Telia abonnement her