De populære Apple iPhone mobiltelefoner

Apple iPhone hører til blandt eliten indenfor mobiltelefoner. Og nu er den nye Apple iPhone 11, 11 Pro og 11 Max i butikkerne i hele verden. Her på siden hjælper vi dig med at sammenligne mindstepriserne på Apple iPhone priser.

Apple iPhone priser

Så det bliver lettere for dig at beslutte hvilken Apple iPhone priser der bedst kan betale sig for dig at købe. Samt hvilket mobilselskab du gerne vil bestille mobiltelefonen fra. Den nyeste serie hedder iPhone 11 og SE.

Du finder alle modellerne her på siden, hvor du efterfølgende kan klikke dig videre til det mobilselskab du gerne vil bestille den hos. Se taletidskort med data her.

Så hvis du ønsker dig en mobiltelefon med super gode egenskaber indenfor billeder og video, så anbefaler vi på det varmeste telefoner fra Apple. Det samme gælder når du skal surfe på nettet, for her får du også en super god oplevelse med styresystemet iOS.

Anmeldelse af iPhone SE (2020)

[su_youtube url=”https://youtu.be/CnSJYa3m9DM” showinfo=”no” rel=”no”]

Anmeldelse af iPhone 11 Pro

[su_youtube url=”https://youtu.be/iNk5Res9bB0″]

Anmeldelse af iPhone X

[su_youtube url=”https://youtu.be/OvVKnC6gGtg”]

Lysfølsomheden, samt skarpheden på touchskærmen er også i en klasse for sig selv, så alt grafik, apps, programmer, billeder, videoer osv. ses i en knivskarp kvalitet på mobilens skærm.

Hvilken størrelse skal du vælge?

De nye modeller fås i 3 forskellige størrelser, altså intern hukommelses størrelse. 32GB, 128GB, og 256GB. Du skal huske på at både billeder og video fylder en del i de nyeste modeller. Da billeder og video i dag optages i en meget høj kvalitet, og derfor fylder en del mere som i f.eks. de første modeller fra dette fabrikat og tilbage i modellerne.

Det er bare værd at tage højde for. Så du hvis du tager mange billeder eller optager meget video med din mobil. For du kan selvfølgelig også bare overføre billeder og video til din computer. Men det er jo lidt sjovere at have plads til det hele på selve mobiltelefonen, så du kan vise billeder og video direkte fra din Apple iPhone on the go.

Hvad gør konkurrenterne ?

Apple iPhone 5S GuldFlere af konkurrenterne på mobilmarkedet laver bedre og bedre mobiltelefoner. Og er også virkeligt gode og seriøse konkurrenter til denne telefon. Og det er da også hele tiden til debat mht. hvorfor man ikke kan køre Flash på sit mobile Apple produkt. Men det er faktisk også det eneste lille bitte minus vi kan se ved denne telefon. For eller kører alt på denne mobiltelefon bare derud af, og fungerer upåklageligt.

Men ofte er det jo også et “religions” spørgsmål hvad man er til. Der er fordele og ulemper ved alt. Så hvis du ikke allerede har en iPhone 7 eller 7 Plus. Så glæd dig til at få én. Den er super fed.

En kraftfuld mobiltelefon

I de nye telefoner fra dette firma mobiltelefoner har du fået endnu mere processorkraft, endnu flere megapixels i kameraet, samt endnu bedre HD video. Skærmopløsningen er i den nye telefoner helt op til 4 gange højere end i de tidligere modeller.

Designet

Apple iPhone priserDesignet er meget lig med iPhone 6 modelle. Forskellene er så små i designet at du ikke rigtigt vil lægge mærke til dem. Denne model er kommet i en ny farve kaldet Rose Gold (pink).

Apple iPhone 6S – Coveret er blevet stærkere

Det nye ved indpakningen af denne model er også at selve “kassen” den er designet i er blevet stærkere end forgængeren. Der var der jo en masse masse ballade om dengang forgængeren kom frem.

Apple iPhone 6S med Fingeraftryk læser/lås

En af de mere interessante ting ved den nye iPhone 6s er fingeraftryk læseren. Med denne er det KUN dig der kan låse telefonen op, hvis du vel at mærke har slået denne funktion til. Du kan også lave aftryk af flere af dine fingre hvis du vil.

[su_row][su_column size=”1/3″]

Specifikationer:

 • Vægt: 143 g
 • Kamera: 12 Megapixel
 • Processor: Apple A9
 • Skærm: 4.7″
 • Intern hukommelse 32 eller 128 GB
 • Styresystem: iOS 9

Farver og hukommelser

Apple iPhone 6S fås i farverne Guld, Grå, Sølv og Rosa Guld.

Den viste model er med 16 GB indbygget hukommelse, men kan også fås med 64 GB og 128 GB intern hukommelse.

[/su_column][su_column size=”1/3″]telefon[/su_column][su_column size=”1/3″]telefoner[/su_column][/su_row][su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/E357cGzOGLM” showinfo=”no” rel=”no”]

Lynhurtig reaktion

Denne model reagerer lynhurtigt på alle former for funktioner du bruger på telefonen og på touchskærmen. Batteriet i iPhone 6s er ikke helt så godt som det batteri der er i 6s Plus modellen. Dette skyldes den fysiske størrelse er mindre i denne model.

Apple iPhone 6S med 3D touch

Denne model, har som sin storebror 3D touch indbygget, hvilket vil sige at den er tryk-følsom. Det vil sige at hvis du holder fingeren hårdere mod skærmen så får du nye funktionaliteter. En super sej feature som du vil opleve mange fordele ved at have.

Apple iPhone 6S Plus pris sammenligning[su_row][su_column size=”1/3″]

Specifikationer:

 • Vægt: 192 g
 • Kamera: 12 Megapixel
 • Processor: Apple A9
 • Skærm: 5.5″
 • Intern hukommelse: 16 GB
 • Styresystem: iOS 9

Ny hukommelse og nye farver

Denne model er med 16 GB intern hukommelse, men den kan også fås i 64 GB og 128 GB interne hukommelse.

Telefonen fås i farverne Guld, Sølv, Grå og Rosa Guld.

Se alle mobilabonnement priser i Danmark her.

[/su_column][su_column size=”1/3″]Apple iPhone 6S Plus[/su_column][su_column size=”1/3″]Apple iPhone 6S Plus[/su_column][/su_row]

Hvad er nyt i Apple iPhone 6s Plus?

Coveret ligner sin forgænger, men er blevet lidt mere råt i designet. Batteriet i denne model holder forbavsende godt. Med moderat brug af denne mobil, kan batteriet holde helt op til 2 dage. Men så skal det også være moderat forbrug. Bruger du alle de tunge funktioner som er batteri slugere, så holder batteriet ca. i 7 timer. men så er det også et ekstremt forbrug der ligges for dagen.

Fingeraftryksskanner

Fingeraftryksskanneren virker super hurtigt, og må siges at være virkelig god og funktionel. Når du sætter telefonen på lydløs med knappen på siden af telefonen, bliver du alarmeret med en kraftig vibrations funktion. Denne virker rigtigt godt.

3D touch

Denne funktion virker rigtigt godt og giver dig mange fordele i Apple iPhone 6S Plus. Det er nemlig genvej til mange nyttige funktioner i denne telefon.

Tale til tekst

En anden god funktion er at du kan indtale en besked som så bliver til tekst. Dette er en meget nyttig funktion i denne model. Se også de nyere iPhone modeller på denne side.

Video som skrivebordstapet

Du kan nu bruge en kort video som baggrundsbillede på denne telefon. En meget sjov feature faktisk. Dette kan der laves mange sjove tapeter med på denne telefon. Prøv dig frem hvis du allerede har denne model.

Gode slow-motion videoer

Du kan nu også optage perfekte slow-motion optagelser med video kameraet, så du kan lave sjove effekter med videooptagelse. Det har altid været noget specielt at kun lave gode slow-motion optagelser med et videokamera, og det kan nu lade sig gøre med Apple iPhone 5S. Se også Apple iPhone 6S her.

Læs om Apple iPhone 6 – 16 GB

telefonerApple iPhone 6 finder du stadigt på markedet i Danmark. Disse modeller er i det hele taget ret populære blandt danske forbrugere. Her kan du sammenligne mindstepriser på denne model fra Apple.

[su_button url=”https://online.digital-advisor.com/aff_c?offer_id=1045&aff_id=1896&url=https://yousee.dk/mobil/mobiltelefoner/apple/” target=”blank” rel=”nofollow” style=”soft” background=”#6bc042″ size=”6″]Tjek Apple iPhone priser[/su_button]

Apple iPhone 6 pris er udgået

Denne model er en af 2 nye smartphones fra Apple der havde release i Danmark sidst i september 2014. I den nye mobil kan du vælge imellem3 størrelser hukommelse. Modellen er dog på nuværende tidspunkt udgået fra markedet, men kan anskaffen som brugt telefon.

16GB, 64GB og 128GB. Ja, du så rigtigt, for 32GB modellen bliver nemlig slet ikke lavet i denne model. Du får en 4,7″ HD Retina skærm i den nye Apple iPhone 6, og det er jo en del større end tidligere set fra Apple. Se Apple iPhone pris her.

Denne model er født med styresystemet iOS 8. Kameraet er på 8 megapixel kamera og har indbygget en optisk billede stabilisator. Du får en Fingeraftrykslæser med i denne model også. Denne model er lavet i et smukt design i aluminium, stål og glas.

Modellen kan fås i farverne Grå, Sølv og Guld. Faktisk ligger denne smartphone fra Apple rigtigt godt i hånden, til trods for den større skærm end sin forgænger.

Se en anmeldelse af denne mobiltelefon her (engelsk tale):

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/61TAqY03xwk?rel=0&showinfo=0″ showinfo=”no” rel=”no”]

iPhone 6 kommer nu og hvad kan den ?

iPhone 6

telefon

IPhone 6 er planlagt til at have release i mange lande d.19. september 2014 samtidig med iPhone 6 Plus, som iøvrigt har en større 5.5 “skærm. Apple’s har planer om at begge modeller kan fås i over 100 lande ved udgangen af ​​2014.

Apple har fjernet 32 GB-version helt, og 64 GB versionen tager nu pladsen som mellem størrelsen, da der kommer en 128 GB version.

Denne model har en skærm med en opløsning på 1334 x 750 pixel. Pixeltællingen er 326 ppi, hvilket er det samme som iPhone 5s Men kontrastforholdet sidder nu på 1400 4.7. “: 1, som er en ganske stor forbedring i forhold til iPhone 5s ‘forholdet 800:. 1. displayet, hvilket giver mulighed for bredere og bedre betragtningsvinkler.

Begge af de nye modeller er udstyret med Apple A8 64-bit chipsæt. Til endnu bedre ydeevne end sine forgængere. Selv om Apple ikke har lavet nogen omtale af RAM. Må vi antage, at det er samme 1GB RAM som sin forgænger, indtil vi hører noget andet.

IPhone 6 og iPhone 6 Plus har både indbygget NFC-funktionalitet, der vil arbejde problemfrit med Apples nye betalingssystem, Apple betalingskanaler. Denne metode kombinerer NFC og Touch-id for at give dig mulighed for at foretage betalinger med din iPhone på tværs af tusindvis af forretninger i eksempelvis USA.

Det bagudvendte iSight-kamera på telefonen har en helt ny sensor, der skulle håndtere dagligdags fotografering bedre end nogensinde. HD-videooptagelse og slow-mo video har også fået boostet til 60 fps og 240 fps, og hhv. Det fremadvendte FaceTime kamera synes at være stort set uændret.

Denne mobils funktioner understøttes af op til 20 LTE bands på verdensplan, Wi-Fi-opkald, volte, og meget mere. Hvis du vil vide mere om denne model og plus modellen, så kan du klikke dig ind på Apples side nedenfor og se alle specifikationer.

Du kan se alle specifikationer på den nye iPhone 6 og iPhone 6 plus her.

Tjek andre iPhone priser

Hvis du vil se andre iPhone modeller, så kan du eksempelvis klikke her for at se iPhone 6s priser. Du kan også se en liste med top 10 mobiltelefoner i Danmark her.

Hvert år kommer der nye telefon modeller fra Apple, og i øjeblikket vælter det ud med nye modeller. Du kan her på siden holde dig orienteret om disse nye telefon modeller. Vi har også links til specifikationer og prissammenligninger af alle de nye telefoner.

mobiler

Apple iPhone 6 Plus – 16GB

Apple iPhone 6 Plus med den store 5,5″ skærm

Apple iPhone 6 plus – Her har du så storebror til Apple iPhone 6, og i denne model får du bl.a. en større skærm på hele 5,5″, hvorimod lillebror Apple iPhone 6 har en skærm på 4,7″. Apple iPhone 6 plus er desuden kun 7,1 mm tyk, og Apple iPhone 6s er 6,9 mm tyk. Hukommelses størrelserne starter som i denne model med 16 GB hukommelse, og fås også i 64 GB og 128 GB størrelser.

Find de nye iPhone modeller her

Denne model er udgået fra markedet, men du kan se de nye iPhone modeller ved at klikke på linket herunder.

[su_button url=”https://online.digital-advisor.com/aff_c?offer_id=1045&aff_id=1896&url=https://yousee.dk/mobil/mobiltelefoner/apple/” target=”blank” rel=”nofollow” style=”soft” background=”#6bc042″ size=”6″]Tjek Apple iPhone priser[/su_button]
Denne model er som sin lillebror, født med iOS8 styresystemet, og har desuden et 8 megapixel kamera med optisk billed stabilisator. Du får desuden også Fingeraftrykslæser til din sikkerhed på mobilen. Designet er i aluminium, stål og glas. Skærmopløsningen på Apple iPhone 6 plus er på 1920 × 1080, hvor lillebror Apple iPhone 6 er på 1334 × 750.

Designet er nyt og med runde kanter. Telefonen kan kan fås i farverne Gold, Silver og Space Grey. Denne model er endeligt vokset i skærmstørrelse, og er derfor kommet med i den nye trend med større skærmstørrelser fra konkurrenterne. Denne model har som tidligere skrevet Retina HD Display på 5,5”.

Flere fordele i en stor skærm

Med denne store skærm som iPhone 6 Plus har, får du et bedre overblik. Både når du skal optage video eller tage billeder. Men du får også en større overflade til at se billeder på, samt kigge videooptagelser på. Disse ting er fordele som du nødigt vil undvære hvis du skulle vælge mellem denne skærmstørrelse, og en mindre skærmstørrelse. Derfor mener vi at det er svært at gå ned i skærmstørrelse igen, når du først har vænnet dig til den større skærm.

Apple iPhone 5S priser og indhold

Apple iPhone 5S er storebror til Apple iPhone 5. Hvornår kommer iPhone 5S til salg i Danmark?

Det skulle være ganske vist at iPhone 5S havde release i Danmark d.25.oktober 2013. Alle teleselskaberne har det ihvertfald som den officielle dato for start af salg af iPhone 5S.

[su_button url=”https://online.digital-advisor.com/aff_c?offer_id=1045&aff_id=1896&url=https://yousee.dk/mobil/mobiltelefoner/apple/” target=”blank” rel=”nofollow” style=”soft” background=”#6bc042″ size=”6″]Tjek Apple iPhone priser[/su_button]
Apple iPhone 5S findes i 3 forskellige farver, grå, guld, og sølv, og ligeledes i 3 forskellige størrelser af hukommelse, nemlig 16 GB, 32 GB og 64 GB.

Hvad er forskellen fra iPhone 5?

iphone 5S slow-motionDen største forskel fra iPhone 5 er kameraet, som har fået et løft på flere områder. Ud over det sædvanlige kan kameraet nemlig tage en serie af billeder lige efter hinanden, så du bagefter kan vælge det bedste ud hvis der er meget bevægelse i billedet.

En ny spændende feature i den nye Apple iPhone 5S er også at du kan bruge dit fingeraftryk som lås/login til telefonen. Der er sidenhen kommet flere nye modeller til med spændende features.

Der sidder nu en kraftig A7 processor i mobilen som har op til 2 x hurtigere CPU- og grafik ydeevne end A6-processoren. Dette er den første 64-bit smartphone i verden. Lyset spiller en stor og afgørende rolle for, hvor godt et billede bliver.

Med det nye iSight kamera får du en 15% større sensor. Du får større pixels, der måler 1,5 mikron. Og sidst men ikke mindst, så får du en blændeåbning på ƒ/2,2. Derfor lukkes der mere lys ind og dine billeder bliver bedre.

Apple iPhone 4S – vælg den rigtige størrelse

iPhone 4s – Lad os sige at du har besluttet dig for at købe en iPhone 4S smartphone. Men du er måske i tvivl om hvilken model du har brug for? Der er 3 størrelser at vælge imellem. 16 GB, 32 GBog 64 GB…

Vil bringer her en lille guide der måske kan hjælpe dig til at bestemme dig for hvilken iPhone 4S model du skal vælge. Du kan jo gå ind i en butik der forhandler iPhone 4S og spørge Siri som er den kunstige intelligente guide der er i telefonen. Nå, spøg til side 🙂

Vælger du den “lille” model på 16 GB og du er i tvivl om det er nok plads til dit forbrug, så skal du huske at du har 5 GB plads på iCloud hvor du kan gemme alle tænkelige typer medier og filer. iCloud kan også udvides til mere plads, men så koster det et årligt gebyr til Apple. Dog er ulempen ved iCloud, hvis man kan kalde det det, at hvis du gemmer en film på iCloud, og vil se den på din iPhone, så skal du downloade den fra iCloud til din iPhone for at kunne afspille filmen. Så hvis du gerne vil kunne se en masse film på din telefon, så anbefaler vi de større modeller, altså 32 GB eller 64 GB.

8 megapixel billeder på Apple iPhone

iPhone 4S kan jo tage 8 megapixel billeder og optage video i 1080p HD kvalitet, og det fylder altså en del på telefonens interne hukommelse. Dvs. at video optaget på iPhone 4S fylder ca. 2,5 gange så meget som video optaget på forgængeren iPhone 4. Eksempelvis fylder 60 min. video optaget med iPhone 4S ca. 10,4 GB, og på iPhone 4 fylder de samme 60 min. ca.4,6 GB, så ved du det. Så hvis du elsker at tage billeder og optage video med din smartphone, så skal du seriøst overveje om du ikke skal vælge 32 GB eller 64 GB.

En anden ting, udover billeder og video, der kan fylde din telefons hukommelse op, eralt andet indhold som du kan få fat i af programmer, apps, spil osv. i iPhone 4S har du en Apple A5 processor og spillene du kan få til din telefon bliver større og større og flottere og flottere, og det fylder hurtigt hukommelsen op.

Film på iTunes der er i SD (standard opløsning) kan fylde fra 1-3 GB, men vælger du film i HD kvalitet, så kan de fylde fra 3-5 GB. Musikfiler fra iTunes, og Podcasts fra iTunes kan også hurtigt fylde hukommelsen op, for Podcasts er jo let 30 minutter til flere timer.

Hvem skal vælge en Apple iPhone 16 GB model?

Hvis du ikke bruger særligt mange apps, ser mange film, eller hele tiden skal tage billeder og optage video med din telefon, så kan du sagtens nøjes med en 16 GB model. Og vil du gerne tage mange billeder og optage en del video med din telefon, så husk at du kan overføre disse til din computer, og det vil du gøre oftere med en mindre hukommelse end 32 GB og 64 GB.

Hvem skal vælge en Apple iPhone 32 GB model?

Hvis du gerne vil tage en masse billeder med din telefon, og optage meget video, så får du en fin størrelse i en 32 GB model, og så er du også fri for at skulle overføre billeder og video til din computer hele tiden. Bruger du rigtigt mange apps og gerne vil have en del musik på din mobiltelefon, ja, så er det også en rigtig god størrelse med 32 GB.

Hvem skal vælge en Apple iPhone 64 GB model?

Hvis du er typen der bare skal gemme alting på din telefon, lige fra billeder, video, film, apps, spil, programmer, og altid gerne vil have det hele samlet i din telefon, ja, så skal du selvfølgelig vælge 64 GB udgaven. Og du kunne sikkert sagtens bruge både 128 GB eller 256 GB, men der skal du nok lige vente et stykke tid endnu.

Så vi ønsker dig held og lykke med at vælge hvilken type hukommelse du har brug for på din nye iPhone 4S.

Find brugte iPhone telefoner online

Brugte iPhone telefoner kan du finde online lige her. Dette firma specialiserer sig nemlig inden for brugte Apple iPhone priser på mobiltelefoner af nyere dato. Her kan du nemlig både købe, men også sælge din brugte iPhone model. Så vil du se hele udvalget af brugte Apple iPhone priser telefoner online.

Brugte iPhone 7 mobiler

En brugt iPhone 7 telefon leveres i opdateret version og med 2 års reklamationsret. Det kan du spare en masse penge ved, og dermed komme lettere til en lækker brugt iPhone telefon. Du kan tjekke ny-priserne på denne model ved at.

Brugte iPhone 7 Plus mobiler

Du kan også bestille en brugt iPhone 7 Plus som har været igennem et service tjek og som der ydes 2 års reklamationsret på i denne shop. Tjek ny-prisen på denne model.

Brugt iPhone 6s mobiler

Ønsker du at eje en brugt iPhone 6s som jo også en ganske lækker telefon. Så kan det sagtens lade sig gøre at købe denne telefon brugt hos Phonetrade. Du skal blot klikke dig ind her, eller via et af de viste bannere som du ser her på siden til Phonetrade. Se nyprisen på denne model – Ønsker du en telefon med en stor skærm, så kan du bestille en brugt iPhone 6s Plus som Phonetrade også tilbyder i deres online shop. Her har du en populær model fra Apple som samtidigt har en lækker stor skærm. Denne model kan du nu købe til en rigtig god pris som brugt her på siden. Der ydes 2 års reklamationsret på alle mobiler fra dette firma

Brugt iPhone 6 telefon

Vi du gerne have en af de brugte iPhone 6 telefoner, så kan de bestilles online via denne webshop som specialiserer sig i brugte iPhone modeller. Du kan se udvalget på denne webshop som du kan tilgå via en af de viste bannere fra Phonetrade. Der ydes 2 års reklamationsret på alle mobiler fra dette firma.

En brugt iPhone SE telefoner

IPhone SE er en af de mest populære iPhones igennem tiderne. Denne model kan du bestille online til meget små penge. Der ydes 2 års reklamationsret på denne model. Hvis du vil tjekke ny-prisen på denne model.