Apple IPhone

De populære Apple iPhone mobiltelefoner

apple iphoneApple iPhone hører til blandt eliten indenfor mobiltelefoner. Og nu er den nye iPhone 7 og 7 Plus i butikkerne i hele verden. Her på siden hjælper vi dig med at sammenligne mindstepriserne på Apple iPhone.

Så det bliver lettere for dig at beslutte hvilken Apple iPhone der bedst kan betale sig for dig at købe. Samt hvilket mobilselskab du gerne vil bestille mobiltelefonen fra. Den nyeste serie af Apple iPhone hedder iPhone 7 og 7 Plus.

Du finder alle Apple iPhone modellerne her på siden, hvor du efterfølgende kan klikke dig videre til det mobilselskab du gerne vil bestille den hos.

En kraftfuld mobiltelefon

I de nye Apple iPhone 7 og 7 Plus mobiltelefoner har du fået endnu mere processorkraft, endnu flere megapixels i kameraet, samt endnu bedre HD video. Skærmopløsningen er i den nye Apple iPhone 7 helt op til 4 gange højere end i de tidligere modeller.

Så hvis du ønsker dig en mobiltelefon med super gode egenskaber indenfor billeder og video, så anbefaler vi på det varmeste telefoner fra Apple. Det samme gælder når du skal surfe på nettet, for her får du også en super god oplevelse med styresystemet iOS.

Lysfølsomheden, samt skarpheden på touchskærmen er også i en klasse for sig selv, så alt grafik, apps, programmer, billeder, videoer osv. ses i en knivskarp kvalitet på mobilens skærm.

Hvilken størrelse Apple iPhone skal du vælge?

De nye modeller fås i 3 forskellige størrelser, altså intern hukommelses størrelse. 32GB, 128GB, og 256GB. Du skal huske på at både billeder og video fylder en del i de nyeste modeller. Da billeder og video i dag optages i en meget høj kvalitet, og derfor fylder en del mere som i f.eks. de første modeller fra dette fabrikat og tilbage i modellerne.

Det er bare værd at tage højde for. Så du hvis du tager mange billeder eller optager meget video med din mobil. For du kan selvfølgelig også bare overføre billeder og video til din computer. Men det er jo lidt sjovere at have plads til det hele på selve mobiltelefonen, så du kan vise billeder og video direkte fra din Apple iPhone on the go.

Hvad gør konkurrenterne ?

Flere af konkurrenterne på mobilmarkedet laver bedre og bedre mobiltelefoner. Og er også virkeligt gode og seriøse konkurrenter til denne telefon. Og det er da også hele tiden til debat mht. hvorfor man ikke kan køre Flash på sit mobile Apple produkt. Men det er faktisk også det eneste lille bitte minus vi kan se ved denne telefon. For eller kører alt på denne mobiltelefon bare derud af, og fungerer upåklageligt.

Men ofte er det jo også et “religions” spørgsmål hvad man er til. Der er fordele og ulemper ved alt. Så hvis du ikke allerede har en iPhone 7 eller 7 Plus. Så glæd dig til at få én. Den er super fed.