Taletidskort findes i flere forskellige størrelser. Både i fysisk størrelse, men også med indhold på kortet. Dette gælder både taletid og data.

Her er en komplet oversigt med taletidskort og hvad du kan vælge imellem at forskellige typer taletidskort.

Bedste taletidskort

flexiimobil

Taletidskort uden binding

Det startede egentligt med at du kunne købe taletidskort i enhver kiosk, tankstation eller supermarked. Det kan du faktisk stadigvæk. Men nu det også muligt at bestille et taletidskort på nettet.

Der findes i dag masser af mobilselskaber i Danmark som tilbyder taletidskort online. Du får her tilsendt et fysisk SIM-kort som du kan sætte i din telefon, tablet/iPad eller bærbare computer. Du kan i dag bestille et SIMkort med taletid og data uden binding. Binding på taletid hører efterhånden fortiden til.

Taletidskort med data

Når du bestiller et nyt mobilabonnement hos et teleselskab, er det et taletidskort med data, for det meste. Du kan i få tilfælde stadigt købe taletidskort uden data.

Men hvem bruger ikke data på telefonen i dag? Disse fås i alle prisklasser med data og taletid.

Billigste taletidskort

De billigste taletidskort hos de små underselskaber der har et større hovedselskab over sig som leverermobilsignalet igennem deres sendemaster over hele Danmark. Disse selskaber har samarbejdsaftaler med selskaber over hele verden.

Mere om dette længere nede i artiklen. Du kan sortere i priserne og på den måde finde den billigste taletids kort til din økonomi.

Hvad er et taletidskort?

Et taletidskort er typisk ikke med et fast abonnement. Dog er taletidskortet i daglig tale i dag det samme som et abonnement til taletid og data.

Dette skyldes at hovedparten af de abonnementer du kan købe hos de forskellig selskaber ikke har bindingsperiode.

Du kan hos de fleste tele selskaber opsige abonnementet med en måneds varsel. Det samme gælder hvis du vil skifte indhold og have mere eller mindre tale og data i dit abonnement.

I gamle dage kunne du komme ud for at løbe tø for taletid på dit taletidskort. Det kan du faktisk stadigvæk hvis du har et taletidskort med begrænset taletid. Men i dag kan du selv tanke taletid og data op via dit login til selskabet enten på din komputer, tablet eller på selve telefonen. Det er blevet en del lettere at håndtere optankning af data og taletid i dag.

Hvor kan jeg købe taletidskort?

Da det i dag er almindeligt at have et fast abonnement hos et fast selskab, så er det ikke så brugt at købet et taletidskort i en butik. Men det er faktisk mere udbredt end du tror. Et taletidskort kan nemlig bruges til at ringe eller sende beskeder anonymt. Du finder stadigt kort med taletid i kiosker, på tankstationer eller i supermarkeder over hele verden og selvfølgelig i de danske butikker.

Alle mobil selskaber tilbyder denne type af kort. Vi kender dem dog bedst som mobilabonnementer. Men prøv næste gang du er i en kioak, eller dagligvare butik at kig efter dem. De hænger alle vegne, og er lige til at købe og satte i din telefon.

Hvem tilbyder taletidskort?

De fleste køber nu til dags kort med taletid over nettet online. Men hvis du ikke har lagt mærke til det, kan du, ud over at købe dem i supermarkeder, tanktioner og kiosker. Faktisk tilbyder mange andre butikker som eksempelvis elektrnikbutikker så som Elgiganten eller Power dig taletidskort. Dette kan være fra OiSTER, OK mobil, CBB mobil, Telenor, Telmore eller youSee, samt mange andre udbydere af kort med taletid.

De kan ofte forveksles med gavekort eller lignende i butikkerne hvor de hænger på stativer sammen med tilbehør, eller lige ved siden af kassen ved udgangen af butikken. Hvis du står i kø ved kassen eller udgangen af butikken vil du ofte se stativer med taletidskort der blot venter på at du køber dem. Ganske ligesom batterier og lignende. Men det mest benyttede er at bestille dem via en hjemmeside som denne.

Du kan som sagt købe taletidskort hos mobilselskaberne i form af et abonnement med taletid og mobil data. Selskaberne har ofte et hovedselskab og et eller flere underselskaber som kan tilbyde samme mobilnetværk men til en lavere pris på tale og data forbrug. Disse selskaber tilbyder også internet og mobilt bredbånd, samt telefoner og musik abonnementer. Så det kan være en stor fordel at samle alt din telefooni et og samme sted.

Hvordan finder jeg det rette taletidskort for mig

Du kan via vores oversigt her på siden let finde frem til den taletidskort løsning der passer bedste til dit behov for tale og mobil data. Du skal blot sortere efter hvilket indhold af taletid eller data, samt hvilken pris du vil betale for dette. Du kan også sortere efter om der skal være tillægspakker så som musiktjenester eller udlandstelefoni og data med i abonnementet.

Alle disse ting kan til og fravælges via dit login til det enkelte selskab undervejs. Dette kan du gøre via din telefon eller computer i alle døgnets timer. Hvis du tilvælger eller fravælger tillægspakker, data eller taletid, vil det blive ændret på din næste regning.

Husk at holde øje med eventuelle gebyrer. Dette er selskaberne forpligtet til at vise tydeligt når du bestiller eller ændrer dit taletidskort abonnement.

Hvem bruger taletidskort?

De fleste forbrugere benytter sig af abonnement løsninger i dag. Statistikkerne siger at de mest populære telefoniløsninger ligger på 100 kr til 150 kr. Men har du nogensinde tjekket om du i virkeligheden bruger den taletid eller mobil data der er i dit abonnement? Det tror vi er de færreste der tjekker jævnligt.

Men du kan faktisk gå ind at tjekke dit forbrug via dit login som du har fået ved oprettelse af dit abonnement. Der er mange forbrugere der får en overraskelse når de ser deres forbrug. Da de ofte slet ikke bruger det de har til rådighed og sagtens kan nedgradere deres abonnements indhold og spare penge den vej.

Hvorfor skal jeg vælge taletidskort?

  1. Gå til oversigten med selskaber
  2. Sorter i valgmulighederne for indhold
  3. Vælg antal timers taletid
  4. Vælg med eller uden binding
  5. Vælg med eller uden oprettelse
  6.  Med eller uden router
  7. Vælg med fri SMS/MMS
  8. Vælg enten Mest populære eller Laveste pris

Du kan faktisk i visse tilfælde spare penge ved at bruge et taletidskort i stedet for et fast abonnement. Tank engang på hvor ofte du er på et wifi netværk. Her koster data ikke noget på dit taletidskort da du benytter wifi netværket derhjemme eller på dit arbejde eller i skolen.

Hvis du bruger et taletidskort vil du altså ikke have et forbrug på taletidskortet når du er i områder med wifi netværk. Du skal selvfølgelig huske at få login koden til det wifi internet du gerne vil benytte dig af. På den måde sparer du på dit taletidskort. Hvis du derfor mest befinder dig i områder med wifi netværk, så kan du spare en del penge ved at benytte dig af dette.

Hvor kan jeg købe taletidskort med data?

Der kan være flere grunde til at benytte et taletidskort. Selvom konkurrencen i dag er stor på faste abonnementer, kan du godt komme ud for at prisen er høj på disse løsninger. Dette skyldes at vi gerne vil have frihed til at bruge løs af taletid, mobil data surfing. SMS beskeder er dog for det meste gratis at benytte på de fleste faste løsninger i dag.

For mange er dette dog en luksus som mange ikke har penge til. Dette kan være hvis du er studerende med mobil, eller uden job eller andre ting der gør at økonomien er stram i hverdagen. Så kan streaming af youtube videoer eller musik blive en dyr omgang. Med mindre du har et billigt taletidskort med fri tale og fri data.

Hvad koster taletidskort?

Det kan være svært at svare på. Men som eksempel ka du hos de fleste udbydere af taletidskort. Du ken hos de fleste udbydere af taletidskort købe et basis abonnement hvor du kun betaler for dit forbrug af data og tale. På den måde er abonnementprisen i bund, og de måneder hvor du har et lille forbrug, kan du på den måde spare penge med et basis taletidskort fra selskaberne.

Begynder du derimod at have et større fast forbrug, så kan det godt betale sig at du ændrer dit abonnement til enten et fast indhold af tale og mobil data, så du på den måde ikke skal bekymre dig om dit forbrug alle få et chock over din næste mobilregning. Hos de udbydere vi har på denne side kan du altså benytte dig af et basis abonnement og senere opgradere til at have et fast indhold af data og taletid.

Et basis abonnement koster ofte omkring 50 kr. om måneden plus forbrug. Sammenlign derfor udbyderne via vores oversigt her på siden. Så kan du se hvad det koster pr. minut eller pr. sms eller gb date.

Hvor meget taletid har jeg tilbage på mit taletidskort?

Du kan på de fleste udbyderes hjemmeside logge ind og se dit forbrug af taletid og data. Så kan du hele tiden holde dig opdateret omkring dit forbrug. Du kan tjekke dit forbrug døgnet rundt med dit login til det selskab du bruger. På den måde kan du tjekke om du bruger for meget eller for lidt.

Fordelen ved at tjekke dit forbrug løbende er, at du hele tiden har tjek på om du er ved at løbe tør for tale eller data på telefonen. Det giver mere ro på i din hverdag, og bedre samvittighed. Har du haft et lille forbrug i en måned og du har masser af taletid og data tilbage, så kan du med god samvittighed tale løs og streame uden af få dårlig samvittighed. Dette er en stor tryghed.

Hvordan aktiverer jeg mit taletidskort?

Det kan være forskelligt hvordan du aktiverer dit taletidskort. Dette er ofte via det netværk som du har købt adgang til via dit SIMlort som du har modtaget fra den enkelte udbyder. Men der følger altid en vejledning med som du enten har fået med det fysiske SIMkort eller via mail fra din udbyder. Du kan nemt logge ind via din udbyders hjemmeside og derigennem aktivere dit taletidskort på denne måde.

Hvilke taletidskort kan jeg bruge i udlandet?

Som udgangspunkt kan du ikke benytte dit taletidskort med data i udlandet. Men det er blevet mere og mere almindeligt at have udenlandstelefoni og udenlands data med i dit abonnement. Derfor er det vigtigt at du lige tjekker med din udbyder enten ved at gå ind på deres hjemmeside og læse dig frem til om du kan bruge dit taletidskort i udlandet. Du kan også ringe til kundeservice eller gå ind i deres fysiske butik og undersøge dette.

Ofter kan du bruge dit taletidskort i udlandet, men mange gange er det noget du skal tilvælge regionsmæssigt. Dette kan være forskelligt i USA, Asien eller Europa. Men tjek det for en sikkerheds skyld. Du kan ofte tilvælge forskellige lande i kortere perioder hvor du rejser i dette land eller verdensdel.

Taletid udbydere

Dette kan du også se i vores liste med selskaber øverst i denne artikel.

Find den bedste mobil taletid her

Taletidskort uden abonnement kan bestilles i utroligt mange forskellige udgaver i Danmark. Se herunder de bedste mobilabonnementer i Danmark. Du kan sortere efter priser og indhold og få vist de pakker de passer nedst til dit behov.

Vi har rigtigt mange mobilselskaber der udbyder mobil pakker, og er derfor så priviligerede at konkurrencen på mobilmarkedet er så stor, at priserne derfor er i bund med det bedste tele-kort med data i Danmark. Se de bedste tilbud fra CBB mobil abonnement her.

Enkelte udbyder endda kun taletid uden abonnement og mobilt bredbånd, uden at tilbyde telefoner til forbrugeren. Da det ofte er en dyr sag at have et stort lager af telefoner, og derved sparer de lageromkostningerne til disse, når der kun tilbydes taletid samt mobilt bredbånd.

Køb taletidskort her:

Klik her for at få et bedre overblik over mobilabonnement priser i dag.

Vi har samlet de populæreste selskaber i Danmark

Her på siden har vi samlet de populæreste kort med taletid i Danmark med mobil taletid, og det skulle gerne gøre det mere overskueligt for dig som forbruger at finde rundt i de forskellige abonnementer og priser.

Taletidskort med dataDet er lidt nemmere når det hele er samlet på ét sted.

Dette er en af de bedste oversigter udbydere af taletidskort som du kan finde online.

Som du kan se er der masser af forskellige selskaber og pakker at vælge imellem med både taletid og mobil data. Det eneste du skal bestemme dig for er hvilken pakke der passer bedst til lige netop dit behov for disse ting. Derefter hjælper denne oversigt dig med at gøre det let for dig at finde lige præcis den løsning der passer bedst til dig.

Masser at mobil taletid valgmuligheder

Så vi er utroligt priviligerede i Danmark, når vi har alle disse mobilselskaber at vælge imellem, og som jo gør at priserne bliver trykket i bund på dette produkt.

De fleste mobilselskaber med respekt for sig selv har en selvbetjeningsside. Her kan du som kunde logge dig ind online og se dit forbrug. Samt op og nedgradere dine abonnementer, næsten lige så meget som du har lyst og behov for.

Flere af selskabernes netværk dele med hinanden. Der tilbydes flere og flere abonnementer hvor du får 4G netværk til at være online på. Det giver dig altså en super hurtig internet forbindelse på din bærbare enhed.

Så kig dig godt omkring på vores hjemmeside. Tag dig god tid til at beslutte dig for hvilket abonnement du gerne vil have på din mobiltelefon. Dette kan også være til din bærbare enhed med mobilt bredbånd og taletid. Tjek IT og Telestyrelsen Wikipedia her.

Mobilnet med bedste mobilnetværk

Mobilnet er vigtigt for en god forbindelse til din telefon. Derfor skal du finde det bedst mulige Mobilnet hvis det ikke allerede er godt. I denne prisguide kan du sammenligne Mobilnet priser i Danmark, EU og verden. Der findes nemlig løsninger til det hele. Ud af de ca. 30 teleudbydere der findes i DK, kan du her se de mest populære med de bedste Mobilnet.

Mobilnet udbydere i Danmark – mobil taletid

På denne liste kan du sammenligne mobilpakker og sortere efter priser og indhold af data, taletid, gratis oprettelse og popularitet. Artiklen fortsætter under listen over mobilpakker herunder. Læs meget mere om hvad du skal kigge efter når du vælger Mobilnet.

Hvad er det bedste mobilnet?

Det bedste Mobilnet i Danmark får du hos TDC som de bl.a. bruger hos youSee. Lege herefter kommer Telia og Telmore. Disse har underselskaber så som Call Me og Plenti.

Du kan se listen over hovedselskaber og underselskaber i Danmark her. Det kan være en fordel for dig at du ved hvilke selskaber der arbejder sammen og hvem der har det bedste netværk med mobil data og taletid.

Der findes nemlig tre forskellige måder du kan have taletid og mobil data på. Du kan vælge at det kun skal være i Danmark, EU og resten af verden.

Det kan du helt selv vælge i de forskellige pakker som der tilbydes hos selskaberne. Det gælder om at finde den løsning der passer bedst til dit behov for telefoni nu og her.

Bedste taletidskort uden abonnement

Der findes på nuværende tidspunkt fire forskellige udbydere af telefoni i Danmark. TDC, Telia, 3 mobil, samt Telenor. Disse har så forskellige underselskaber som der tilbyder diverse discount løsninger i for af billige mobilpakker til danskerne. Her kan det være en fordel for dig hvis du ikke har det store behov for mobil telefoni, at bruge en af disse.

Dette kan være mobilpakker der er lavet til teenagere eller den ældre generation. Her kan behovene jo være meget forskellige indenfor dette område.

Mobilnet med 4G

Du skal også holde øje med hvordan dækningen er indenfor 3G og 4G. Disse gør en stor forskel når du skal surfe på nettet og være online hele tiden. 4G netværket er mange gange hurtigere en 3G netværket. Og der er sikkert noget endnu hurtigere netværk på vej til din telefon ;-).

Men dette er en væsentlig faktor når du skal behandle store datamængder i form af film eller musek, bare som et par eksempler.

Billigt mobilnet – Bedste taletidskort med data

Prisen er selvfølgelig også en vigtig faktor når du skal kigge efter at skifte dit mobilselskab ud, eller bare have en ny mobil pakke. Som tidligere skrevet findes der selskaber der fokuserer på lave priser indenfor mobilabonnementer i alle mulige størrelser.

Og hos dem kan du altid finde et godt tilbud på en telefoni løsning. Kig blot i prisoversigten øverst på denne side. Der kan du helt sikkert finde en god mobil-løsning der passer godt til dit behov for telefoni.