Telmore abonnement

Se hvad Telmore abonnement indeholder

Telmore abonnement med mobil taletid og data tilbyder enkle pakker med tilvalg af ekstra tjenester, som de eksempelvis kalder Telmore Musik. I disse pakker får du adgang til ekstra tjenester, så som TELMORE Musik. Læs mere

Telmore abonnement priser:

Vælg det Telmore abonnement der passer bedst til dig

Gå ind og sammenlign mobilpakkerne og vælg den Telmore abonnement, der passer bedst til dig. Når du er blevet kunde hos Telmore abonnement, så kan du logge ind på “Mit TELMORE” døgnet rundt på TELMORE’s hjemmeside og selv ændre i dit abonnement hvis du har brug for det.

Datadeling med Telmore abonnement

For kun 29 kr. ekstra om måneden kan du få et SIM kort ekstra som du kan bruge i din tablet, iPad, eller i en anden mobilenhed. Dette kunne være dine børn enheder som så kører under samme abonnement. Dette kan du læse mere om hos Telmore lige her.

Danmarks bedste mobilnetværk

Du får altså Danmarks bedste mobilnetværk, da dette selskab bruger TDCs netværk som dækker bedst i Danmark. Dette er en af mange fordele ved ar vælge dette selskab som mobiludbyder lige nu. Denne form for data deling via et ekstra SIM kort, betyder at du ikke kan bruge det til sms eller telefoni.

Kun til data brug. Så der er begrænsningen altså. Men som tidligere skrevet kan dette også have sine fordele til bestemte kunde grupper. Dette kan være til brug for børn hvor du gerne vil have begrænsninger der ikke kan misbruges og komme ud af kontrol. Derfor er dette et godt alternativ hvis du eller din familie har dette behov.