Se hvad Telmore abonnement indeholder

Telmore abonnement med mobil taletid og data tilbyder enkle pakker med tilvalg af ekstra tjenester, som de eksempelvis kalder Telmore Musik. I disse pakker får du adgang til ekstra tjenester, så som TELMORE Musik.

Telmore abonnement priser:

14 dages returret hos Telmore abonnement

Uanset hvilket abonnement du vælger hos Telmore abonnement, så får du et billigt mobilabonnement. Du har 14 dages returret på disse mobilpakker, og du kan altid selv skifte til en større eller mindre pakke, hvis dit behov skulle ændre sig. Dette er en god tryghed at have, og giver dig frihed i dit abonnement.

Hvad er TELMORE PLAY

TELMORE Play er et mobilabonnement, der giver dig en verden af film, musik, nyheder og magasiner. Det er fri tale, mobildata, fri sms og mms plus 12 indholdstjenester i en samlet pakke. TELMORE Play er det bedste mobilabonnement til din smartphone. Der er altså masser af underholdning at finde hos dette mobilselskab.

Telmore abonnementSå i disse pakker er der masser af spændende indhold til dig. Telmore abonnement er bedst i test. Hos Telmore mobil bruges TDCs mobilnetværk, hvilket har den bedste mobil dækning i Danmark. Vil du se en oversigt med andre mobilselskaber, så klik her. Du kan også søge mere detaljeret og sortére i mobilabonnement sammenligning her.

Vælg det Telmore abonnement der passer bedst til dig

Gå ind og sammenlign mobilpakkerne og vælg den Telmore abonnement, der passer bedst til dig. Når du er blevet kunde hos Telmore abonnement, så kan du logge ind på “Mit TELMORE” døgnet rundt på TELMORE’s hjemmeside og selv ændre i dit abonnement hvis du har brug for det.

Datadeling med Telmore abonnement

For kun 29 kr. ekstra om måneden kan du få et SIM kort ekstra som du kan bruge i din tablet, iPad, eller i en anden mobilenhed. Dette kunne være dine børn enheder som så kører under samme abonnement. Dette kan du læse mere om hos Telmore lige her.

Danmarks bedste mobilnetværk

Du får altså Danmarks bedste mobilnetværk, da dette selskab bruger TDCs netværk som dækker bedst i Danmark. Dette er en af mange fordele ved ar vælge dette selskab som mobiludbyder lige nu. Denne form for data deling via et ekstra SIM kort, betyder at du ikke kan bruge det til sms eller telefoni.

Kun til data brug. Så der er begrænsningen altså. Men som tidligere skrevet kan dette også have sine fordele til bestemte kunde grupper. Dette kan være til brug for børn hvor du gerne vil have begrænsninger der ikke kan misbruges og komme ud af kontrol. Derfor er dette et godt alternativ hvis du eller din familie har dette behov.