3 mobil abonnement med taletid og mobil data giver dig de bedste abonnementer der passer til ethvert behov for mobil taletid og data. Find den pakke med det indhold der passer til dit behov for telefoni fra 3 mobil.

Bedste 3 mobil abonnement priser

Se nedenstående oversigten nedenfor og vælg det 3mobil der passer til dit behov for telefoni og data forbrug.

3 ejer OiSTER

3 mobil ejer OiSTER og leverer mobilnetværk til OiSTER.

3 mobil abonnement oversigt

3mobil – De fleste 3 mobil abonnement pakker er med fri tale og skiller sig ud på de data der er med i pakken. Prisen er til gengæld også derefter, det er klart. Der findes også et par pakker med begrænset antal timers taletid. Man kan egentligt godt sige at deres taletidspakker er delt op i 2 grupper.

Dem med taletid og data til det lille behov, og dem med er stort taletidsbehov, altså 3 fri taletid, samt stort data behov. Du får altså et rigtigt godt udvalg af mobilabonnement priser og pakker hos 3 mobil tilbud. Flexii mobil bruger 3’s netværk.

Høj hastighed med 3mobil løsninger

3mobil – Du får en god høj hastighed hvis du vælger at bruge 3mobil netværk. Du kan se 3 mobil dækning på dette kort ved at klikke her på linket. Se de 10 mest populære telefoner i DK lige nu.

I dag betyder det rigtigt meget om der er god dækning i hele Danmark, hvis du bevæger dig meget rundt i landet. 3 abonnement benytter sig af et godt netværk med hovedsageligt 4G hastighed.

Hvis du bevæger dig ud i yderområderne uden 4G dækning, så tager 3G masterne automatisk over så du altid er dækket ind med mobilsignal.

3 Like Home med 3 mobilabonnementer i udlandet

3 mobil abonnement dækning 3 abonnement3mobil – Er du i udlandet, så er der også mulighed for at blive dækket ind med 3 abonnement og data. Du kan nemlig få mobilpakker med Roam Like home Norden, samt Roam Like Home EUROPE. Har du en af disse pakker i dit abonnement, så kan du bruge din mobil i Norden eller Europa. Dette er enten noget der er inkluderet i din mobilpakke, eller noget du kan tilvælge til din bestående pakke fra 3 mobil abonnement. Se her hvad 3 Like Home går ud på.

3 Like Home gælder i 47 lande inkl. hele EU, USA og meget af Østen. Du kan klikke på dropdown menuen inde i linket og vælge det land du skal til for at se dækningen.

Fra d.23. januar 2017 bliver antal lande udvidet med Kina, Sri Lanka, Indonesien og Macao + de i forvejen 43 lande hvor du kan bruge dette abonnement i. Det må siges at være en ret god pakke efterhånden.

Du kan dele data mellem dine abonnementer

3mobil – Klik dig ind på 3 mobil tilbud hjemmesiden og læs mere om hvordan du kan dele data mellem dine abonnementer på en smart måde

Lige nu er der masser af data i pakkerne. Især de store pakker hvor der er dobbelt op på data. Derfor anbefaler vi taletidspakker fra 3 abonnement hvor du får masser af det hele til en ganske rimelig pris. Der er nemlig ikke ret meget de har som ikke kan fås af tillægspakker, eller som er indeholdt i din nuværende mobilpakke fra 3 mobil abonnement.

Automatisk abonnementstjek hos 3 abonnement

3 mobilabonnementer oversigt – Der bliver løbene lavet abonnementstjek når du har mobilabonnement hos 3 abonnement. Dette betyder at hvis du rammer helt ved siden af det abonnement du har nu, så får du anbefalet om du skal gå op i et nummer større pakke, eller pakken under den du har. Det er en god tryghed at have hos dit mobilselskab. Så er du altid sikker på at du har det abonnement der passer til dit behov.

Hvis du ønsker at skifte til 3 mobilabonnement

3mobil – Har du et andet mobilselskab end 3mobil, så er det ikke noget problem at skifte til 3 abonnement. Du går blot ind på 3mobil hjemmesiden via dette link, og udfylder tilmeldingen. Så sker det hele automatisk, og du skal ikke gøre andet end at udskifte dit gamle simkort med det nye du får tilsendt fra 3 mobil abonnement.

3 abonnement tilvalg

3 mobilabonnement oversigt – Der findes masser af spændende tilvalg til 3 mobil abonnement. Det kan være at du skal bruge ekstra data, forsikring, TV2 Play, eller andre spændende tilvalg til din nuværende pakke.

3mobil – Hvis du vil have et godt overblik over fordelene ved at være mobil kunde hos 3 Mobilabonnement, så er der en masse ting der skiller 3 mobil abonnement ud fra andre mobilselskaber.

3 abonnement oversigt – Er du interesseret i at se mere hvis du allerede har et 3 mobil abonnement, så kan du klikke dig ind på 3 selvbetjening.

Mobiler, tablets og Routere hos 3 mobil dk

3 abonnement oversigt – Ud over at have abonnementer og tilvalgspakker i massevis, så har 3mobil også mobiltelefoner, tablets og routere i deres sortiment. Der er faktisk et temmeligt stort og godt udvalg af disse ting. Her giver vi dig et direkte link til alle disse lækre produkter hos 3 mobilabonnement.

Eller se deres telefonnummer og åbningstider her:

Tlf.70 313 313
Åbningstider:
Mandag -Torsdag: 8-17
Fredag: 8-16
Weekend/helligdage: Lukket

3mobil – Husk at du altid kan gå ind på hjemmesiden via din mobil, computer eller iPad og tjekke priser og indhold, samt din egen profil hvis du er kunde hos 3 mobilselskab.