3 mobil abonnement

3 mobil abonnement med masser af indhold

3 mobil abonnement

Se 3 abonnementer

3 mobil abonnement tilbyder dig en bred vifte af mobilabonnementer der vil passe til ethvert behov som man kan ønske sig her er nemlig både store og små pakker så du nemt kan finde et abonnement der passer til lige netop dit forbrug. Kig blot i oversigten nedfor på siden.

Flest pakker med fri taletid

De fleste pakker hos 3 mobil taletid er med fri tale og skiller sig ud på de data der er med i pakken.

Prisen er til gengæld også derefter, det er klart.

Der findes også et par pakker med begrænset antal timers taletid.

Man kan egentligt godt sige at deres taletidspakker er delt op i 2 grupper.

Dem med taletid og data til det lille behov, og dem med er stort taletidsbehov samt stort data behov.

God høj hasting på 3’s netværk

Du får en god høj hastighed hvis du vælger at bruge 3 mobils netværk. Du kan se 3 mobil dækningen på dette kort ved at klikke her på linket.

I dag betyder det rigtigt meget om der er god dækning i hele Danmark, hvis du bevæger dig meget rundt i landet. 3 mobil abonnement benytter sig af et godt netværk med hovedsageligt 4G hastighed.

Hvis du bevæger dig ud i yderområderne uden 4G dækning, så tager 3G masterne automatisk over så du altid er dækket ind med mobilsignal.

3 Like Home med 3 mobil abonnement i udlandet

Er du i udlandet, så er der også mulighed for at blive dækket ind med 3 mobil abonnement og data. Du kan nemlig få mobilpakker med Roam Like home Norden, samt Roam Like Home EUROPE. Har du en af disse pakker i dit abonnement, så kan du bruge din mobil i Norden eller Europa. Dette er enten noget der er inkluderet i din mobilpakke, eller noget du kan tilvælge til din bestående pakke fra 3 mobil abonnement. Se her hvad 3 Like Home går ud på.

3 Like Home gælder i 47 lande inkl. hele EU, USA og meget af Østen – Klik her og se her hvilke lande det drejer sig om. Du kan klikke på dropdown menuen inde i linket og vælge det land du skal til for at se dækningen.

3 mobil abonnement

3 abonnementer

Fra d.23. januar 2017 bliver antal lande udvidet med Kina, Sri Lanka, Indonesien og Macao + de i forvejen 43 lande hvor du kan bruge dette abonnement i. Det må siges at være en ret god pakke efterhånden.

Du kan dele data mellem dine abonnementer

Klik dig ind på 3 mobils hjemmeside og læs mere om hvordan du kan dele data mellem dine abonnementer på en smart måde

Klik her for at gå til 3Deling abonnementet.

Lige nu er der masser af data i pakkerne. Især de store pakker hvor der er dobbelt op på data. Derfor anbefaler vi taletidspakker fra 3 mobil abonnement hvor du får masser af det hele til en ganske rimelig pris. Der er nemlig ikke ret meget de har som ikke kan fås af tillægspakker, eller som er indeholdt i din nuværende mobilpakke fra 3 mobil.

Automatisk abonnementstjek hos 3 mobil abonnement

Der bliver løbene lavet abonnementstjek når du har mobilabonnement hos 3 mobil. Dette betyder at hvis du rammer helt ved siden af det abonnement du har nu, så får du anbefalet om du skal gå op i et nummer større pakke, eller pakken under den du har. Det er en god tryghed at have hos dit mobilselskab. Så er du altid sikker på at du har det abonnement der passer til dit behov.

Hvis du ønsker at skifte til 3 mobil abonnement

Har du et andet mobilselskab end 3 mobil, så er det ikke noget problem at skifte til 3 mobil abonnement. Du går blot ind på 3 mobil hjemmesiden via dette link, og udfylder tilmeldingen. Så sker det hele automatisk, og du skal ikke gøre andet end at udskifte dit gamle simkort med det nye du får tilsendt fra 3 mobil abonnement.

3 mobil tilvalg

Der findes masser af spændende tilvalg til 3 mobil abonnement. Det kan være at du skal bruge ekstra data, forsikring, TV2 Play, eller andre spændende tilvalg til din nuværende pakke.

Se de spændende tilvalgspakker ved at klikke her!

Hvis du vil have et godt overblik over fordelene ved at være mobil kunde hos 3 Mobil, så er der en masse ting der skiller 3 mobil abonnement ud fra andre mobilselskaber.

Se de mange fordele ved at være 3 mobil kunde ved at klikke her.

Er du interesseret i at se mere hvis du allerede har et 3 mobil abonnement, så kan du klikke dig ind på 3 selvbetjening lige her.

Mobiler, tablets og Routere hos 3 mobil

Ud over at have abonnementer og tilvalgspakker i massevis, så har 3 mobil også mobiltelefoner, tablets og routere i deres sortiment. Der er faktisk et temmeligt stort og godt udvalg af disse ting. Her giver vi dig et direkte link til alle disse lækre produkter hos 3 mobil.

Klik her og gå direkte til telefoner, tablets og routere hos 3 mobil

Vil du gerne i kontakt med 3 mobil, så klik her

Eller se deres telefonnummer og åbningstider her:

Tlf.70 313 313
Åbningstider:
Mandag: 9-18
Tirs-tors: 9-17
Fredag: 9-16.30
Weekend/helligdage: Lukket