Mobilpriser i Danmark

Mobilpriser – Se de bedste online i dag

Mobilpriser i Danmark kan i dag variere rigtigt meget. Mange gange kan det skyldes at de danske mobilselskaber indretter priserne efter hvilken mobilabonnement du køber til din nye mobiltelefon.

Selvfølgelig kan du for det meste købe mobiltelefonen uden abonnement. Men det bliver den som regel dyrere af.

Så det at finde rundt i mobilpriser kan sagtens være en jungle uden lige.

Du skal selvfølgeligt altid huske at læse det med småt. For her kan godt gemme sig forskellige ting som du skal være opmærksom på når du sammenligner mobilpriser på nettet eller i butikkerne.

Dog er det i dag blevet gjort mere tydeligt med hvad du betaler for opkaldsafgifter eller oprettelse osv. Se herunder en god oversigt over de mest populære mobilselskaber. Du kan sortere efter priser og indhold i sorteringsværktøjet lige her unden.

Se mobilpriser her:

Med eller uden abonnement? Mobilpriser afhænger af dette

Mobilpriser i danmarkDu kan i visse tilfælde købe mobiltelefoner der er ved at udgå til en meget billig pris. Og som er ens om du køber mobilen med eller uden mobilabonnement. Så kan du sagtens finde gode mobilpriser derude.

Men hvad så når du finder et godt billigt mobilabonnement hos et mobilselskab der ikke har mobiltelefoner. Og de kun har mobilabonnementer? Så skal du i gang med at finde mobilpriser på telefoner uden abonnementer hos de selskaber der har begge dele.

For ofte er det desværre sådan at de mobilselskaber der kun har mobilabonnementer uden telefoner, er de billigste, og ellers, hvis de har mobiltelefoner, så er det i et meget begrænset udvalg.

Hør hos dit nuværende mobilselskab har af mobilpriser

Mange mennesker der kigger efter nye billige mobilabonnementer eller mobil priser, glemmer at spørge deres nuværende mobilselskab om hvad de kan tilbyde hvis de forlænger eller ændrer deres nuværende mobilabonnement.

Ofte er det nemlig sådan at hvis du fortæller dit nuværende mobilselskab at deres mobilpriser er for dyre, så er de fleste faktisk til at snakke med om mobilpriserne.

De vil jo nødigt miste en kunde, så hellere give lidt billigere mobil priser og beholde kunden. Vi anbefaler dog at behandler dit nuværende mobilselskab ordentligt, og ikke er alt for urimelig i din stræben efter en billigere pris på et nyt mobilabonnement.

Mobilpriser – Afbetaling uden renter

Flere mobilselskaber kan i dag tilbyde dig at du betaler din nye mobiltelefon over nogle rater, og så endda uden at lægge renter på eller andre ekstraudgifter, og det vil sige at din nye mobiltelefon eller smartphone ikke kommer til at koste ekstra, selvom du betaler den over nogle rater.

Det gør at disse mobil priser ikke bliver skyhøje, selvom du køber en mobil på afbetaling. Hvilket er en stor fordel i disse tider hvor pengene kan være små for mange danskere pga. stor arbejdsløshed osv.

Husk at kigge på mindsteprisen

Her på siden har vi lavet en oversigt over de mest populære mobilselskaber i Danmark, samt lavet en oversigt over mindstepriserne ved hver telefon model. Så du nemt kan se hvor denne mindstepris er billigst, men også lige så nemt kan klikke dig ind på det pågældende mobilselskab’s hjemmeside og se hvad prisen helt præcist indeholder for den pågældende mobiltelefon eller smartphone.

Mobilselskaberne skal nemlig oplyse hvad mindsteprisen bliver for telefonen inkl. den mobilpakke du vælger til telefonen, som f.eks. kan være mobil taletid.

Dette er vedtaget ved lov og netop for at forbrugerne kan gennemskue alle de forskellige abonnementer og mobilpriser der findes i dag, for det kan nemt blive en jungle at finde rundt i alle abonnementerne, selv om mobilselskaberne gør deres for at gøre dem gennemskuelige.

Hold øje med mobil reklamerne

Når mobilselskaberne er ivrige for at vise at de har et godt tilbud, så er det selvfølgeligt klart at de bruger mange penge på at vise det i reklamerne, om det er i aviser, online på bannere, eller i tv reklamer.

Så derfor er det en god ting at have tålmodighed og holde øje med disse reklamer. Derefter tjekke deres tilbud online, eller hvis du ser et godt tilbud på et banner. Så klik dig ind og tjek tilbuddet ud.

Når vi skal vælge hvilke reklamebannere vi skal have på vores side. Så kigger vi meget efter om det virkeligt er et godt tilbud som vi kan tilbyde vores besøgende. Og er det med gode mobil priser og gode tilbud på mobilabonnementerne, så lægger vi gerne banneret på vores side.

Vi vil jo helst at vores besøgende finder de bedste tilbud online og får det meste ud af at besøge vores hjemmeside.

Brug prissammenlignings sider om mobil priser

Når du skal kigge efter mobil priser online, så kan det absolut anbefales at kigge efter disse på en prissammenlignings side som denne side. For det er som regel her du får dannet dig det bedste overblik over mobil priserne.

Dog skal du være opmærksom på om sammenlignings siden du kigger på nu også er helt opdateret med priserne. Dette kan du gøre ved at klikke dig ind på de (som regel grønne) knapper hvor du kan komme videre til det enkelte mobilselskab’s hjemmeside. Se mere om priserne passer med det der står på sammenlignings siden.

Der kan selvfølgelig være enkelte smuttere. Men så er det stadigt nemt lige at se hvad mobilprisen er på den enkelte model. Når du alligevel har link knapperne du kan klikke dig ind på de enkelte mobilselskabers hjemmeside for at tjekke mobil priser.

Vi håber at denne lille guide har hjulpet dig til at forstå dette forvirrende mobilmarked lidt bedre nu. Vi ønsker dig held og lykke med at finde din næste mobiltelefon eller smartphone.

Tags: