Mit OiSTER – Sådan virker det

Sådan bruges Mit OiSTER

Mit OiSTERMit OiSTER – Mobilselskabet OiSTER har en selvbetjeningsside, hvor du selv kan gå ind for at ændre i nogle indstillinger.

Det er alt fra adresseskifte, til ændring af abonnementspakke, op og nedgradering af din mobilpakke, samt fra- og tilmelding af forskellige nye abonnementer.

Mit OiSTER kan du kort fortalt skifte dit abonnement, se dit mobil forbrug samt bestille et nyt SIM-kort til din mobiltelefon.

Gå direkte til Mit OiSTER

Se abonnementer fra OiSTER mobil taletid her:

Se dit forbrug på OiSTER

Hvis du ikke har valgt FRI taletids pakken, så kan du f.eks. på Mit OiSTER se dit taletids forbrug, samt hvor mange minutter du har tilbage i den pågældende måned du er i. Du kan også se dit data forbrug på Mit OiSTER, og se hvor meget date du har tilbage på din mobilpakke.

Dette kan være en stor fordel for dig, da du så måske kan økonomisere med din data eller din taletid, og bede dine venner eller familie om at ringe dig op i stedet for at du skal bruge af dit eget abonnement. Se mere på OiSTER taletid her

Du kan logge ind på Mit OiSTER med dit mobilnummer du har hos OiSTER. Eller din e-mailadresse som du har registreret hos OiSTER. Du kan printe din betalingskvittering ud, eller rette i dine oplysninger.

Brug OiSTER til OiSTER

Hvis dine venner og familie ikke allerede har OiSTER Taletid. Så kan du jo altid prøve at overtale dem til at få det. For så kan i snakke gratis sammen, ubegrænset i Danmark. Taler i meget i telefonen samme, så kan i spare rigtigt mange penge ved denne ordning i hverdagen. Du kan også se andre mobilselskaber her

Se en video om Mit OiSTER her:

Automatisk Optankning hos OiSTER

Hos OiSTER kan du udover at bruge OiSTER, også bestille Automatisk Optankning på deres hjemmeside. Og det er faktisk meget enklet at gøre. Hvis du er i tvivl, så kan du bare se videoen her nedenfor om hvordan det fungerer med Automatisk Optankning hos OiSTER. Her er et direkte link til Automatisk Optankning.