Klik dig ind på de 5 mest solgte telefoner i Danmark og tjek priserne i dag. Måske er det lige den rette pris for dig.

Top 5 mest solgte telefoner i DK

Top 5 mobiler lige nu

Top 5 mobiler – Der er en evig kamp om hvem der har den mest populære mobiltelefon i Danmark. Vi har lavet en liste med top 5 mobiler i Danmark lige nu.

Hvad er det der gør at en mobiltelefon sælger godt? Er det fordi den har et godt kamera, eller en stor skærm? Tjek de bedste mobilpriser her. Hvilke mobilselskaber i Danmark har den bedste pris?

Det kan være brugervenligheden, eller bare designet? Det kan selvfølgeligt også bare være at alle dine venner siger at lige præcis den og den mobil model er super god. Her har vi lavet en liste med top 5 mobiler der er de mest populære modeller lige nu.

De kendte mærker dominerer top 5 mobiler i Danmark

top 5 mobilerSom du kan se lige nu så er top 5 mobiler lige nu domineret af de største mærker på mobilmarkedet, nemlig Apple iPhone, Samsung og Huawei. Det kniber lidt for de andre mærker at følge med i toppen, men de er lige i hælene på disse dominerende mærker i top 5 mobiler.

Faktisk er det ikke så mærkeligt at det lige netop er disse mobiler der ses i top 5 mobiler i Danmark, for det er også disse producenter der dominerer medierne og faktisk har gjort det længe.

Der skrives en del om giganternes kamp om først pladsen i verden. Her ligger Apple iPhone og Samsung og kæmper godt mod hinanden om de pladser. Ingen skal dog føle sig sikker her i toppen af salgskurven, og der er hele tiden stærk konkurrence om pladserne i toppen af salgslisterne i Danmark.

Sammenligning af abonnementer:

Hvem ligger lige i hælene ?

Microsoft Lumia mobilerne er også blevet populære, og her snuser de konkurrenterne lige i bagenden, så der er ingen der skal føle sig sikre på denne liste af mobiler i Danmark. En outsider er faktisk også Doro der får bedre og bedre fat i det ældre og modne publikum med deres mobiltelefoner med højere lyd, større knapper, og meget tydelige displays. Så måske ser vi en dag disse modeller i top 5 mobiler hitlisten.

Mest solgte smartphones

Som du kan se dominerer Apple iPhone suverænt denne top 5 over de mest solgte telefoner i Danmark lige nu. På trods af stor konkurrence på området af både Samsung mobil og Huawei mobil som er stærke på prisen. Måske er Apple bare for stærke på de fleste områder. Dette kan skyldes at Apple har et godt interface der arbejder godt sammen med computer, iPad og mobilerne.

Mest solgte telefoner i DK

Her finder du de 5 mest solgte telefon modeller i Danamark lige nu. Du kan klikke dig ind på hver enkelt model og se nærmere på den.