Hvordan kan jeg optage en samtale med iPhone?

Optage en samtale med iPhone – På forskellige fora er der masser af spørgsmål om hvordan jeg kan optage en samtale med iPhone. Altså en telefonsamtale.

Samtidigt vil disse brugere også gerne gemme denne samtale, til senere brug, eller som bevis for et eller andet i en aftale. Faktisk kan du ikke lave en optagelse på iPhone, altså som udgangspunkt. Ikke engang på den nyeste iPhone 11 er dette en indbygget mulighed for at optage en samtale på en iPhone. app til optagelse af telefonsamtale iPhone.

app til optagelse af telefonsamtale iphone

Optage en samtale med iPhone – I guds eget land, USA, hvor Apple hører hjemme, er det nemlig ikke lovligt at optage telefonsamtaler, men mindre du fortæller det til den person du skal tale med, i forvejen. Se det bedste udvalg af mobilabonnement priser i Danmark her. Især har CBB mobil abonnement billige priser.

Men der findes selvfølgelig en løsning på denne udfordring. Der findes nemlig en mobil-app til formålet, også til iPhone. Se også mobilpriser på mobilpakker her. Se video om denne funktion med iPhone længere nede i artiklen.. Se mobilselskaber i Danmark her.

TapeACall kan gøre det

optage en samtale med iPhoneOptage en samtale med iPhone – Du kan hente app’en TapeACall til iPhone på App Store – klik her. Og den findes både i en gratis version, samt en købe version, der koster 65 kr. Skal du bruge nyt internet, tjek her.

Du skal dog lige først finde ud af om din mobil udbyder kan tilbyde konferenceopkald, for den mulighed skal der nemlig være for at TapeACall kan bruges..

Se 4 videoer der viser hvordan TapeACall virker

Samtalen bliver optaget på en server og ikke din mobil

Optage en samtale med iPhone – Det der sker er, at du kan download den gratis version og se videoer om hvordan appen virker. Og hvis du stadigt gerne vil have appen, så skal du købe den på app store for 65 kr. Her efter kan du optage telefonsamtaler med din iPhone via TapeACall appen, og derefter få lydfilen downloaded på din iPhone. Det fungerer ganske glimrende.

Populære abonnementer i DK

Hvad kan du bruge en optaget samtale til?

Der er i dag rigtigt mange måder at handle på nettet eller eller at få forskellige services på. Aftaler med alt fra firmaer til privatpersoner er ofte mundtlige, og kan være lidt usikre. Selvom man siger at en mundtlig aftale er bindende, så er det en fordel at have enten en skriftlig aftale, eller en optagelse af en samtale. I det sidste tilfælde kan denne mobil app være en stor fordel. Som vi skriver tidligere, så bliver samtalen via denne app optaget på en server. Der er noget lovgivning der skal indrettes efter i nogle af de lande som telefonerne bliver produceret i der spiller ind i dette tilfælde.

Guide til brug af TapeACall app’en

I de ovenstående videoer kan du finde vejledning til brug af denne mobil app. Du skal være klar over at der i de fleste tilfælde skal betales for brug af denne app. Men tag først et kig på hvordan den virker i disse videoer, og bedøm selv om du vil tage skridtet og downloade appen til din mobil telefon.