Optage en samtale med iPhone

Hvordan kan jeg optage en samtale med iPhone?

Optage en samtale med iPhone – På forskellige fora er der masser af spørgsmål om hvordan jeg kan optage en samtale med iPhone. Altså en telefonsamtale.

Samtidigt vil disse brugere også gerne gemme denne samtale, til senere brug, eller som bevis for et eller andet i en aftale. Faktisk kan du ikke lave en optagelse på iPhone, altså som udgangspunkt. Ikke engang på den nyeste iPhone 7 er dette en indbygget mulighed for at optage en samtale på en iPhone. app til optagelse af telefonsamtale iphone

app til optagelse af telefonsamtale iphone

Optage en samtale med iPhone – I guds eget land, USA, hvor Apple hører hjemme, er det nemlig ikke lovligt at optage telefonsamtaler, men mindre du fortæller det til den person du skal tale med, i forvejen.

Men der findes selvfølgelig en løsning på denne udfordring. Der findes nemlig en mobil-app til formålet, også til iPhone. Se også mobilpriser på mobilpakker her.

Se video om app´en under bannerne

De 3 mest valgte i dag

Optage en samtale med iPhone

10 timer
30 GB
0 kr. opr.
Ingen binding
Fri SMS/MMS
PR. MÅNED:

99 kr.Optage en samtale med iPhone

FRI tale
20 GB data
0 kr. oprettelse
Ingen binding
Fri SMS/MMS
PR. MÅNED:

99 kr.Optage en samtale med iPhone

FRI tale
10 GB data
0 kr. opr.
Ingen binding
Fri SMS/MMS
PR. MÅNED:

99 kr.TapeACall kan gøre det

Hvordan kan jeg lave en optagelse på en iPhone?Optage en samtale med iPhone – Du kan hente app’en TapeACall til iPhone på App Store – klik her. Og den findes både i en gratis version, samt en købe version, der koster 65 kr.

Du skal dog lige først finde ud af om din mobil udbyder kan tilbyde konferenceopkald, for den mulighed skal der nemlig være for at TapeACall kan bruges..

Se 5 videoer der viser hvordan TapeACall virker

Samtalen bliver optaget på en server og ikke din mobil

Optage en samtale med iPhone – Det der sker er, at du kan download den gratis version og se videoer om hvordan appen virker. Og hvis du stadigt gerne vil have appen, så skal du købe den på app store for 65 kr. Her efter kan du optage telefonsamtaler med din iPhone via TapeACall appen, og derefter få lydfilen downloaded på din iPhone. Det fungerer ganske glimrende.