Svenske Doro mobil telefoner

Doro mobil telefoner

Doro mobil telefoner er svenske

Doro mobil telefoner kommer fra Sverige, og er et firma der producerer mobiltelefoner der er specielt udviklet til senior-markedet.

Med over 37 års erfaring indenfor telecom branchen, har Doro mobil længe lavet meget bruger venlige telefoner der har vundet flere internationale designpriser. Mobilabonnement sammenligning – klik her.

Doro mobil telefoner er lavet med henblik på høj brugervenlighed og overskuelighed. Det ser man med de store knapper taster der sidder med god afstand og som er nemme at betjene når du skal ringe op eller skrive sms / mms. Skal du bruge et godt og billigt abonnement, er CBB mobil abonnement en god løsning for dig.

Se priser på Dono mobil telefoner

Nemt og enkelt… brug telefonen til at ringe fra eller skrive sms’er, slut. Doro mobil telefoner laver både slide-telefoner, klap-telefoner og almindelige telefoner.

Nogle af telefonerne har en ét-tryks funktion til at sende en nød sms. Eller hurtigvalgstaster til med ét tryk at ringe op til et forud indstillet telefon nummer. Doro mobil telefoner telefon modellerne har ekstra høj og tydelig lyd til brugere med nedsat hørelse.

God lyd og tydeligt display

Displayet på telefonerne fra DORO er desuden lavet i en super god opløsning og med store tegn, så tekster og numre et lette at læse for selv meget svagtseende personer. Så selvom du er en ældre person der gerne vil have en mobiltelefon, så kan du sagtens finde ud af at betjene en Doro mobil telefon.

HAC (kompatibel med høreapparat)

En vigtig funktion for personer, der bruger høreapparat. De fleste Doro mobil telefoner har klassifikationen M3/T3 eller højere. Hvilket betyder, at de kan fungere med de fleste typer høreapparater.

Ældre kan være bange for teknik

Mange ældre mennesker er usikre når det drejer sig om teknik og mobiltelefoner. Men i dette tilfælde kan du være ganske rolig. For her er et produkt som du kan føle dig ganske tryg ved. Disse telefoner er nemlig specielt udviklet til seniorer med specielle behov. Så som ekstra gode indbyggede højttalere, bedre og tydeligere skærm, større betjeningsknapper og med en god afstand imellem disse. Så knapperne er lette at betjene og se. Se anmeldelser på Trustpilot her.

Se video om Doro mobil telefoner her:

[su_youtube url=”https://youtu.be/UnpmkJTOh2c”]

Mobil til den modne bruger

Hvis du søger efter mobil telefoner der er lette at bruge og som har en klar og tydelig lyd i dit øre, så er disse telefoner det rette bud til dig. Mangler du en telefon der er let at bruge, nem at læse tastaturet, og har en høj og tydelig lyd når den bruges til at tale med andre personer med. Så er DORO den rette løsning for dig.

Mobil der er nem at betjene

Disse telefoner er lette at betjene og overskuelige at bruge. Disse telefoner er robuste hvis de bliver tabt på gulvet, samt lette at rengøre. De er specielt udviklet til brugeren som har nedsat hørelse og nedsat syn. Priserne på disse telefoner er også i den lavere ende, så det kaan passe i ethvert budget. Der er også lette genveje til hurtig betjening af eksempelvis nødopkald.