Duka mobil priser

Duka mobil er et nyt tilbud til dig der ønsker en god mobilløsning til din telefon. Her er nemlig en flok gode tilbud til dig der ønsker at skifte mobilselskab. Der tilbydes nemlig en bred vifte af pakker med forskelligt indhold til de flestes behov herhjemme.

Selskabet dækker Danmark med TDCs mobil netværk og er derfor godt dækket ind på dette område med mobil taletid. Du kan se og sortere i denne mobilabonnement sammenligning her. Vil du bare gerne have en overskuelig oversigt med mobilselskaber, så klik her. Som du kan se er der masser af muligheder for at finde et godt mobil tilbud online i dag.

Duka mobil

Gå til Duka mobil

Duka mobil abonnementer:

Duka mobil tilbyder dig forskellige pakker der burde passe til de fleste behov som mobil brugerne har i Danmark. Du støtter samtidigt en god sag når du bruger Duka tale og data.

Et godt udvalg af mobilpakker

For hver gang du opretter et abonnement, så støtter du samtidigt en klub, en organisation eller en god sag. Du bestemmer selv hvilken.

Duka mobil bruger TDC netværk

Et Duka abonnement bruger TDCs mobilnetværk, så du kan være sikker på en god dækning samt en god forbindelse. Så du er sikret det bedste mobilnetværk i Danmark.

Du får, eller kan vælge mobilpakker der er med EU roaming, så du også kan bruge din mobil i udlandet uden at skulle betale ekstra for dette.

GRATIS oprettelse

Du får lige nu gratis oprettelse, samt den første måned til 1 krone hvis du benytter dig af dette mobilselskab nu og her. Duka mobil giver nemlig 8-12 % af, hvad du betaler i abonnement – til en klub, en organisation eller en god sag. Du vælger selv om du vil flytte dit nuværende mobilnummer til dette selskab, eller om du gerne vil beholde dit nuværende nummer.

Dette sker ved oprettelsen af et mobilabonnement hos dette mobilselskab når du bestiller abonnementet. Alt vil derefter ske helt automatisk, og du skal ikke gøre andet end at vente på at nummeret bliver flyttet og oprettet hos Vibobil når dit nye mobilabonnement træder i kraft hos dem.