Find min iPhone og se hvor den er

Find min iPhone er en app og funktion til iPhone, og denne funktion kan bruges til alle iPhones.

Det første du skal, er at installere denne app der hedder find min iPhone hvis du ikke allerede har den installeret på din iPhone. Gå ind på din iPhone og gør følgende: Gå til Indstillinger > Rul ned indtil du finder iCloud.

Hér kan du nemlig aktivere de programmer i din iPhone som du gerne vil have automatisk skal synkroniseres og gemmes i iCloud. På det samme sted, skal du bare kigge nederst, og her finder du også ‘Find min iPhone’ funktionen.

[su_youtube url=”https://youtu.be/qj9ORN8IXXk” showinfo=”no” rel=”no”]

Aktivér funktionen

Skulle du være så uheldig at miste din iPhone, så kan du logge ind med dit Apple-ID på iCloud.com, og her bliver din telefon nu vist, altså hvis den stadig er tændt, samt ikke er i flymode eller at SIM-kortet er fjernet.

Find min iPhoneSå kan du se et med hvor din iPhone befinder sig henne i verden. Alt dette ved hjælp af Find min iPhone app’en. Find Danmarks billigste iPhone her.

Med Find min iPhone servicen kan du også fjerne de følsomme data på telefonen. Og i sidste ende faktisk også sende en besked til en eventuel tyv om at levere din iPhone tilbage.

Dog melder Apple ikke ud med hvormange tyve der har gjort dette efter sådan en besked. Find din nye iPhone her.

Du kan faktisk også bruge denne funktion til at finde din iPad. Og din iMac, hvis disse skulle blive stjålet.

Med funktionen ‘Tabt’ kan du ikke bare se hvor din iPhone. iPad eller iMac er, men du kan også spore, hvor den har befundet sig i mellemtiden.

Så ud fra disse ting kan du nemmere afgøre, hvad du nu bør gøre, hvis du har mistet din enhed. Du kan faktisk låse enheden øjeblikkeligt, samt sende en besked med for eksempel dit kontaktnummer direkte til den forsvundne enhed.

Og på denne måde kan den person, der evt. finder din enhed, ringe til dig direkte fra låseskærmen uden at få adgang til resten af dine oplysninger. Det er virkeligt smart og en god måde at få din iPhone, iPad, eller iMac tilbage på.