OiSTER mobil tilbyder lave priser på telefoni i Danmark. De fleste danskere kender vist de syngende østers fra TV-reklamer for OiSTER abonnement. Her har man for vane at holde priserne på taletid og mobilt bredbånd, på et meget lavt niveau.

Skift til OiSTER mobil i dag

OiSTER tilbud

OiSTER mobil pris oversigt

GRATIS oprettelse

Nu er der 4G netværk inkluderet i alle pakkerne fra OiSTER mobil, så nu kan du surfe lynhurtigt med OiSTER dækning. Du kan også Gå direkte til OiSTERmobil – klik her. Så får du de mest opdaterede informationer om OiSTER mobil.

Fri OiSTER til OiSTER dækning

Du kan ringe gratis til andre mennesker der også har OiSTER mobil. Det er helt gratis, og kræver blot at den du ringer til også har mobilabonnement hos OiSTERmobil. Så har dem du taler mest med til dagligt også mobilabonnement hos OiSTERmobil, så kan du spare mange penge her, og ikke bekymre dig om store regninger på mobilen.

Ingen binding

Det gode ved at der ingen binding er på pakkerne med OiSTERmobil er, at du kan skifte pakker når du har lyst. Dog skal den månedlige periode først være kørt igennem, før der skiftes over på en anden mobil pakke. Det samme gør sig gældende hvis du skifter fra en anden udbyder til OiSTER mobil.

Så hvis dit mobil behov skifter til mere eller mindre forbrug, så er det en rigtig god ting for dig her med OiSTER mobil. Du skifter bare mellem de forskellige pakker som du har lyst til at prøve af. Du kan selv gøre det hele fra MIT OiSTER (log dig ind øverst på OiSTERs hjemmeside når du har klikket på linket), behøver ikke at ringe til OiSTER for at få dette ændret. Selvbetjeningen er let og overskuelig at navigere rundt i.

Se de bedste mobilselskaber i Danmark oversigt her – Du får rigtigt meget med i pakkerne samtidigt. Lige nu koster oprettelse 0 kr. hos OiSTER mobil, og der er ingen bindings periode. Se den bedste mobilabonnement pris oversigt her.

OiSTER mobil selvbetjening via Mit OiSTER

OiSTER mobilHos OiSTER mobil har du en selvbetjeningsside der hedder Mit OiSTER. Her kan du selv holde øje med alt lige fra dit forbrug af taletid og data, til dine regninger.

Du kan også selv skifte rundt på dit abonnement med diverse tillægspakker, hvis du eksempelvis skal bruge mere data eller taletid.

Du kan også ændre din mobilpakke til en anden pakke.

Dette vil så ændre sig når en ny periode begynder. Så du har det totale overblik hele tiden via Mit OiSTER.

Ændrer pakker hver måned

Du kan være sikker på at der hele tiden sker noget nyt hos OiSTER mobil, for hver måned kommer der nemlig nye mobilpakker. Så du kan ændre til en anden størrelse eller behov for taletid eller data pakke. vær altid opdateret med det sidste nye her hos denne udbyder. Se alle teleselskaber i Danmark her.

Stort udvalg af mobiler hos OiSTERmobil

Hos OiSTER mobil finder du et stort udvalg af mobiltelefoner, tablet og tilbehør. Det betyder at du kan samle dit køb på et sted og have support på det hele samlet et sted. Du kan se udvalget i OiSTER shoppen her.

OiSTERmobil dækning

Dækningen hos OiSTER mobil er ganske glimrende. De benytter sig af 3 mobil netværket, så her er du dækket godt ind med både tale og data. Dette er en stor fordel, med et af de bedste tilbud på roaming i hele verden. Roaming betyder at du kan tale via dit danske sim kort i udlandet, samt bruge data fra det samme selskab. Det er en stor ordel hvis du enten rejser meget, eller du skal på ferie i udlandet.

OiSTER mobil abonnement til børn

Da børn faktisk tale forholdsvis lidt i telefon, så er der ikke brug for så mange timer og data til et barn i dag. Derfor har OiSTER mobil lavet 2 mobilpakker der passer til børn. Dette er med 1 times taletid og 1 GB data, eller 2 timers taletid og 2 GB data. Mere siger erfaringerne ikke at der er brug for hos et barn. Disse 2 abonnementstyper er ret billege. Du kan se disse 2 abonnementer ved at klikke her.

Mobilabonnement til seniorer

Ønsker du et mobilabonnement til billige penge, og hører du til seniorer aldersgruppen, så har OiSTERmobil også løsninger specialsyet til dig. Du kan se OiSTER mobil til seniorer – klik her. Disse pakker er lavet ud fra erfaringer med seniorer i Danmark.

At have en mobiltelefon ved hånden giver dig tryghed hvis der skulle ske noget. Dine pårørende vil altid kune kontakte dig, og trænger du ti at tale med nogen der ikke bor i nærheden, så kan du altid ringe dem op med din mobil uanset hvor du er i landet. En anden fordel ved at have en mobiltelefon er, at du kan får sendt billeder fra familien af børn, børnebørn og oldebørn. Dette er især hyggeligt omkring højtiderne at kunne følge lidt med i hvad familien går og laver af sjove ting.

Mobilabonnement til teenagere

Har du brug for et par valgmuligheder af abonnementer til teenagere, så findes der hos dette selskab og et par pakker af denne type. Du kan se disse valgmuligheder af mobilabonnementer til teenagere her.

Du kan kontakte OiSTER kundeservice her

Klik på dette link og få kontaktoplysninger til OiSTER kundeservice.

Se en sjov OiSTER video her:

Vi håber du finder det rigtige abonnement

Den information vi har givet dig ovenfor håber vi kan hjælpe dig med at gøre valget af dit nye abonnement eller telefon lettere. Det er i hvertfald formålet med at skrive denne artikel om OiSTERmobil abonnement. I håb om at du finder det helt rigtige til dit forbrug og behov. Rigtig god fornøjelse med dit fremtidige mobil abonnement. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skal have hjælp til valg af abonnement af nogen art. Klik her for at kontakte mobilforalle.dk

OiSTER kan staves på mange måder

oisteer, oistee, oisrer, oiseter, oiester, oidter, oiater, oeister, ioister, oisterr. kært barn mange navne. Det er heller ikke det nemmeste navn til et selskab, og derfor bliver der forsøgt med mange varianter af dette spøjse navn.