Om Mobilforalle.dk

Om os – Mobilforalle.dk er en uafhængig online blog der skriver om udbydere af telefoni i Danmark. Vi er en sammenligningsside af priser og indhold hos de danske teleselskaber. Sammenligning af telefoner, telefoni og abonnementer. Sammenligning af taletid, mobil data, telefoner, fast internet mobilt internet og musiktjenester.

Om os – Hvem er Mobilforalle.dk?

om os - Mobilforalle.dkMobilforalle.dk er en sammenligningsside af telefoni i Danmark og udlands-telefoni og mobil data. Vi dækker dagligt opdaterede priser og abonnements indhold af taletid, mobil data, mobil priser, mobil tilbehør, online musiktjenester og hvilke der er de bedste og dårligste udbydere af telefoni i Danmark. Mobilforalle.dk er en del af netfever.dk

Uafhængig online blog om telefoni

Mobilforalle.dk administreres af undertegnede som har stor interesse indenfor telebranchen. Vi har været online siden 2012, og har derved opbygget en stor viden indenfor telefoni og alt hvad dette vedrører. Vi laver kun anbefalinger af selskaber og abonnementer samt produkter som vi kan stå inde for.

Forbehold for ændringer

Vi tager forbehold for ændringer på de links vi henviser til på Mobilforalle.dk da det er udenfor vores rækkevidde hvad der bliver skrevet om og tilbudt på de pågældende sider som vi henviser til. Ansvarsfraskrivelse for indhold på de dertil linkede sider på Mobilforalle.dk – Dette er de pågældende hjemmesiders eget ansvar.

Spørgsmål om indhold på denne side

Har du spørgsmål til indhold på Mobilforalle.dk er du velkommen til at skrive til os på jan(snabela)netfever.dk – Dog svarer vi kun i hverdagene indenfor normal åbningstid som er 9 til 16 på hverdage. Dette gælder dog ikke på helligdage i Danmark.

Læs anmeldelser af de danske selskaber på Trustpilot her.

Mobilforalle.dk drives af:

Netfever.dk
Vestergade 47
8600 Silkeborg

Mobilforalle.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks.
Udvalget af abonnementer inkluderer ikke alle udbydere af telefoni på det danske marked.