Telenor mobil giver dig mulighed for at vælge mellem flere attraktive mobil tilbud på nettet. Når du har et taletids abonnement fra Telenor får du Microsoft OneDrive, som er 100 GB online lagerplads, med i pakken.

Telenor mobil abonnement pris oversigt

Der er ingen oprettelse på Telenor mobil, og heller ingen binding.

Her er en oversigt med bredbånd fra Telenor

Telenor mobil abonnement pakker:

Telenor mobil abonnementDet betyder at du kan skifte abonnementstypen ud hver måned hvis du vil det. Vil du se andre mobilselskaber i Danmark, så klik her. Det kan sommetider være svært at finde niveauet på sit forbrug, og det er derfor rart at kunne skifte pakke fra måned til måned. Se flere mobilabonnement priser med taletid og data.

Godt udvalg af mobiltelefoner fra Telenor mobil abonnement

Telenor mobil er en af de mobilselskaber der også tilbyder et bred udvalg af mobiltelefoner og smartphones. Her er der masser af modeller og mærker at vælge imellem online. Der tilbydes hos Telenor mobil både time-pakker, fri taletids pakker, samt forbrugsafregnede pakker. Alle disse kan du se på Telenor’s hjemmeside her.

Mobilabonnementer til hele familien

Du kan vælge mellem forskellige mobilabonnementer der passer til alle typer brugere. Både til unge og ældre mennesker i alle aldre. Hvis du ønsker ekstra data til din mobil, så kan du gå ind via selvbetjeningen og bestille ekstra data til mobilen. Du får en af Danmarks bedste tele-netværk hos dette selskab. Så du kan være sikker på en god dækning i DK.

Du kan også få musikpakke fra TIDAL med millioner af musiknumre så du aldrig løver tør for musik på din mobil. Dette kan være en stor fordel hvis du lige står og skal bruge musik til privatfesten.

Wi-Fi opkald med Telenor data

Du er sikker på en god forbindelse hvis du skal lave opkald fra din mobiltelefon via Wi-Fi. Her vil du altid gå klart igennem, og du vil ikke bruge din almindelige taletid som er med i dit abonnement.
Her kører det hele via nettet over Wi-Fi forbindelsen. En super god ting hvor du ikke skal tænke på hvor meget taletid du har forbrugt. Har du spørgsmål om telefoni, så klik her for at få svar.