Bedste Call me mobil taletid abonnement

Hvis du ønsker at få Call me mobil taletid, så kan du gå direkte til Call me på de nedenstående links (grønne knapper), og bestille dit taletid med det samme.

Call me abonnement priser

Hos Call me taletidskort har de pakker der passer til alle, lige fra dine børn der skal bruge en lille mobil pakke, til de større pakker med meget taletid og data. Her er noget for ethvert behov.

call meHos Callme mobil taletid er der ingen binding, så du kan skifte abonnement når du har lyst. Det kan være at du har et større eller mindre behov for taletid og data, end du i virkeligheden bruger, og så er det rart at kunne skifte pakke efter behov. Se flere mobilabonnement priser her.

Call me mobil har også selvbetjening 24/7

Hos Callme mobil taletid kan du blive betjent døgnet rundt 24/7. Du kan nemlig selv gå ind på Selvbetjening og styre dine pakker, samt følge med i dit forbrug osv. Det er let og overskueligt at følge dit abonnement og rette i det hvis det skulle blive nødvendigt. Callme er ejet af Telia mobil

Vælg en basispakke

Udover de forskelle taletidspakker kan du også benytte dig af Basis pakken, som er afregning pr. minut/megabyte data, osv. Her er dit forbrug afregnet af hvor mange minutter du taler i telefonen, hvor mange MB data du bruger, samt hvor mange sms, mms osv. som du forbruger hver måned. Dette bliver så afregnet hver måned.

Tal ordenligt hos Callme

Hos Call me mobil taletid gøres der meget ud af at opfordre til ordentlig tale og trivsel i hverdagen. Dette gøres igennem “tal ordentligt” initiativet som der gøres meget ud af her hos dette selskab. Tjek CallMe på Trustpilot her.

Det i korte træk ud på at skabe en ordentlig omgangstone rundt omkring i Danmark. Vi skal tale ordentligt til hinanden, samt vores kollegaer og i trafikken. Se mobilselskaber Danmark her.