En god håndværker mobil – Skal du bruge en god Håndværker mobil, så skal du også bruge et abonnement.

Håndværker mobil til en god pris. Hvilken håndværker mobil er bedst?

Den bedste håndværker mobil er Samsung Galaxy XCover 4s

En robust håndværker telefon er vigtigt for dig der udfører opgaver i omgivelser med risiko for at telefonen bliver støvet eller fugtig.

Dette er vigtige faktorer når du skal vælge en god håndværker telefon.

Håndværker mobil priser

FRI TALETID abonnementer til håndværkere

Se flere mobilabonnement priser her og få det bedste overblik i dag. Sorter dig til det bedste mobil tilbud i dag. Nu kan du bestille eSIM til de nyeste telefoner GRATIS. Mangler du en god internet forbindelse, så tjek her.

Håndværker mobil – Rigtigt mange håndværkere har brug for en god solid og robust telefon når de er på arbejde.

Men det er heller ikke noget problem.

Der findes flere muligheder på mobilmarkedet for en robust mobiltelefon. Se mobilpriser på pakkerne her

Der kan være nye opgaver som de skal fordeles ud på, eller der er måske kommet ændringer i den byggeplan.

Eller det kan være at lillemor skal have fat i dig mens du står ude på byggepladsen, på værkstedet, eller et helt andet sted.

Se taletidskort med data her. Find en god håndværker mobil i dag.

Samsung håndværker mobilDet er ikke altid at du har de reneste hænder, eller du kan tabe telefonen fordi fingrene er våde eller fedtede.

Ja, det kan være mange ting det gør at du måske ikke lige vil købe den flotteste nye Nokia Lumia smartphone i gul, eller lysegrøn, for den kommer hurtigt til at blive nasset når der kommer beskidte fingre på den, og er måske nok ikke den ideelle Håndværker mobil lige til det brug ihvertfald. Se en oversigt over mobilselskaber her.

Samsung Galaxy xCover 4s håndværker smartphone

Men fortvivl ikke, for de forskellige mobilproducenter har fået øjnene op for at der er et stort marked for det der populært kaldes en Håndværker mobil. Som f.eks. Samsung der har lavet en Håndværker mobil de kalder Samsung Galaxy XCover 4s. Find en god håndværker mobil i dag.

Som de selv skriver i deres reklamer “use it like you hate it”, så er dette en temmeligt hårdfør Håndværker mobil der lever op til kælenavnet til fulde. Se de lave priser hos Alka mobil her.

Denne Håndværker mobil modstår nemlig vand, støv, sand, sne, og mudder. Den er IP67-certificeret, og det kan du læse mere om hvad betyder her. Denne telefon kan faktisk tåle at ligge i vand på en meters dybde i op til en halv time, og det er da ret imponerende må vi sige.

Galaxy XCover 4s Håndværker telefon leveres præ-installeret med styresystemet Android Jelly Bean, hvilket er et hurtigt og brugervenligt styresystem. Du har samtidigt en rigtig god touchskærm som er af ridsefast glas samt et låsbart bagstykke, så den ikke falder fra hinanden hvis du skulle tabe den.

Gode funktioner i Galaxy XCover 2

Blandt de mange fede funktioner i denne Håndværker telefon kan nævnes, lommelygte funktionen, GPS, samt et offline kort så du kan orientere dig uanset om det er lyst eller mørkt, eller at der ingen netværk er på det sted du er. Find en god håndværker mobil i dag.

Du får en indbygget hukommelse på 4 GB, så der er plads til musik, billeder og video. Du kan se alle de tekniske specifikationer ved at klikke her.

Doro 520X håndværker mobil

Doro 520X håndværkermobil frontHar har du et andet bud på en god solid telefon fra Doro, kaldet Doro 520X. Denne telefon kan efter Doro’s eget udsagn tåle at blive tabt fra op til 2 meters højde uden at tage skade rent teknisk.

520X har også en indbygget lommelygte tast, og har derudover en høj og tydelig lyd, så du kan høre noget på f.eks. en byggeplads hvor det larmer meget fra forskellige maskiner. Find en god telefon til håndværker brug i dag.

Den har store taster og et godt og tydeligt display. Du kan se de tekniske specifikationer på Doro 520X Håndværker mobil ved at klikke her.