Sony Xperia

Sony Xperia er meget populære

Sony Xperia

Sony Xperia er den nye mobilserie fra Sony, som bliver afløserne til Sony Ericsson telefonerne. De nye Sony Xperia telefoner har allerede stor succes, og er blevet meget populære bl.a. fordi de er meget modstandsdygtige mht. til støv og vand.

Se priser på Sony Xperia smartphones her

Klik her, og se Sony Xperia telefon priser hos CBB mobil

De fleste Sony Xperia modeller kan faktisk tåle at være under en vandhane med rindende vand (tjek din Sony Xperia model først før du eksperimenterer med dette – vi fralægger os ethvert ansvar for dette), og så kan touchskærmen på din Sony Xperia faktisk også bruges når du går rundt i regnvejr med våde fingre. Det er en ret cool funktion, og det fungerer faktisk ganske glimrende. Se de bedste mobilabonnementer her.

Store touchskærme

De nye telefoner i dette mærke fås med skærme helt op til 5″. Og så kan du selvfølgelig optage video i fuld HD 1080p kvalitet. Sony Xperia er fuld ud på højde med deres konkurrenter på markedet, så du skal ikke være nervøs for at vælge en Sony Xperia, da du her får en super god mobiltelefon.

Bruger teknologien fra andre produktgrupper

Sony smartphones har desuden den store fordel at de bruger teknologien fra deres fladskærms tv, kameraer, videokameraer. Desuden benytter disse tekniske fordele i deres mobiltelefoner. Dette giver en stor fordel frem for andre mobilproducenter der kun laver telefoner. I dette tilfælde er ihvertfald en stor fordel fordi vi ved at Sony kun laver kvalitets produkter og ikke går på kompromis. Sony Xperia

Android mobiltelefon

Alle Sony smartphones har styresystemet Android, som er et godt og stabilt styresystem, som er let at bruge forde fleste mobilforbrugere. Det kan være Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) eller Android 4.1 Jelly Bean som der bruges i Sony smartphones, alt efter hvor godt disse passer til hardwaren i telefonen. Tjek de populæreste mobilselskaber her.

Sony Xperia smartphones design

OmniBalance-designet på Sony smartphones er udviklet med den ide at skulle frembringe symmetri uanset hvilken vinkel du ser på telefonen. Fra Designet samt teknologien skal helst spille godt sammen, så du altid er glad for at kigge på din telefon og stolt af at vise den frem til venner og bekendte. Dette betyder meget for dem når de udvikler deres smartphones.

Sony taler sammen

Din Sony smartphone kan selvfølgelig “snakke” sammen og bruges med andre produkter fra Sony. Lige fra fladskærms-tv til til computer, og det både trådløst, samt med kabel. Så har du i forvejen nyere Sony produkter så har du en stor fordel her også.

Det kunne jo være at din kæreste også havde Sony produkter som kan arbejde sammen med din Sony smartphone. Og har du ikke det, så kan du jo gå ud på en af de mange datingsider og finde en :-). Se f.eks. i denne video hvordan de nye Xperia SmartTags virker.

Sony Xperia E5

Sony Xperia E5 med fremragende farver

Sony Xperia E5 byder på flere lækre detaljer. Designet er enkelt og elehant, samt minimalistisk. Du ser et fint billede uanset omgivelsene og lyset udefra. Telefonen hører til i den lavere prisklasse hvilke er med til at gøre denne model endnu mere interessant. Du får nemlig en super god smartphone til prisen her.


Specifikationer:

 • Vægt 147 g
 • 5″ skærm i HD
 • Android OS, v6.0 (Marshmallow)
 • 16 GB (op til 200 GB med microSD)
 • 13 megapixel kamera
 • 5 Megapixe frontkamera

Sony Xperia E5 er lynhurtig

Telefonen arbejder lynhurtigt og du navigerer rundt på telefonen let og uden forsinkelser og lignene..

Telefonen klarer sig rigtigt godt i forhold til konkurrenterne i samme prisklasse. Mobilen får topkarakterer i tests da den ligger helt i front i forhold til konkurrenterne i samme prisklasse.


Udpakning af Sony Xperia E5 smartphone

Xperia M4 Aqua
Sony Xperia M4 Aqua
Sony Xperia M4 Aqua

Specifikationer:

 • Vandtæt design
 • 13 megapixel kamera
 • Android 5.0 (Lollipop)
 • 5″ HD skærm
 • Quad-core 1.5 GHz Mhz processor
 • Vægt 136 g
 • 8 GB Intern hukommelse

Se Sony Xperia M4 Aqua

Sony Xperia M4 Aqua er en af de efterhånden utallige mobiltelefoner der er vandtæt. Denne model er som så mange andre mobiltelefoner også vandtæt.

Sony Xperia M5 er vand- og støvtæt (IP65/IP68)

Specifikationer:

 • 5” Fuld HD-skærm
 • 21,5 MP kamera
 • Octa-Core processor
 • Vand- og støvtæt (IP65/IP68)
 • Op til 2 dages batteritid
 • Android 5.0 Lolipop

Sony Xperia M5 har op til 2 dages batteritid

Du får altså masser af tid at bruge telefonen i på en opladning. Så du skal ikke tænke på om du har nok tid at bruge af på batteriet.

Så der er ingen grund til bekymring om batteriet kan holde længe nok, eller om din mobil kan holde til ekstreme vejrforhold eller lignene.

Sony Xperia M5 giver dig hermed en tryghed i ekstreme forhold og uanset hvor du bruger den. Du kan få den i farverne Guld, hvis og sort. Du får et 13 megapixel frontkamera og et 21,5 megapixel hovedkamera.

Sony Xperia M5 kan tage gode billeder selvom det er bevægelige objekter du skal tage billeder af. Du kan navigere lynhurtigt rundt på skærmen of det takket være den kraftige processor.


Vær tryg ved din mobil

Den tryghed kan denne mobil give dig. Den fås til en meget konkurrencedygtig pris i forhold til andre gode smartphones. Se videoen og lær mere om denne fremragende smartphone. Vi giver den vores bedste anbefaling. Og så er fås den til en rigtig konkurrencedygtig pris.

Sony Xperia X

Sony Xperia X har et super godt kamera indbygget, og så er der en stor 5″ skærm at se det hele på.


Specifikationer:

 • Vægt 153 g
 • 5” skærm
 • Android OS, v6.0.1 (Marshmallow)
 • 32 GB Intern hukommelse
 • 23 MP kamera
 • Selfie kamera 13 MP

Sony Xperia X – 32 GB hukommelse

Vil du have en smartphone med en stor 5″ skærm, samt et kamera der tager fantastiske billeder, så er det denne model du skal anskaffe dig.

Du får op til 2 dages batteritid i denne Sony Xperia X. Det er ret cool.

Tag de fedeste selfies med det 13 MP store selvfie kamera.

Samsung Galaxy S7 edge bagside
Samsung Galaxy S7 fra siden

Bestil Sony Xperia X her på siden

Hvis du ønsker at købe denne telefon, så kan du bestille den online via ovenstående links til de mobilselskaber du ser her på siden. Dette er den lettede måde at bestille en telefon på online. Bestilling af nye mobiltelefoner mere og mere via en hjemmeside som denne, da du kan sidde derhjemme og gøre dette døgnet rundt. Så er der ingen sælgere der får dig til at købe noget du ikke har brug for.

Bedre overblik online

Når du selv sidder ved din computer eller tablet eller mobiltelefon, så kan du tage den tid du har brug for, og gøre det i dit eget tempo. Når du har fundet det du vil have taster du blot din bestilling ind, og så er det klaret på få minutter. Nu skal du bare vente på at din nye mobiltelefon bliver sendt til dig. Dette tager ikke mere end et par dag. Selvfølgeligt afhængigt af hvilken forsendelsesfirma der bruges af det enkelte mobilselskab. Nemt og enkel bestilling er vejen frem.

Sony Xperia Z5 compact

Masser af megapixel i kameraet

I Sony Xperia X Compact har du masser af megapixels at gøre med, for du får nemlig hele 23 megapixel at bruge af når du skal tage billeder.

Dette er en ting som Sony Xperia telefonerne er kendte for at have mange megapixels at gøre med i kameraet.


Specifikationer:

 • 4,6″ skærm
 • Android OS, v6.0.1 (Marshmallow)
 • Vægt 135 gram
 • 23 megapixel kamera (5 MP Frontkamera)
 • 32 GB (op til 256 GB med microSD)

Meget plads i Sony Xperia X Compact

Telefonen er født med 32 GB plads, så du har en del plads at gøre med.

Du kan selvfølgelig selv udvide denne plads til endnu mere.

Sony Xperia X Compact
Sony Xperia X Compact

Se en video om Sony Xperia X Compact:

Fingeraftryk til at åbne mobilen med

Åben din telefon med dit fingeraftryk. Som der er blevet så populært, så bruger denne model også fingeraftryksscanner til at åbne telefonen med.

Opladning foregår hurtigt og effektivt

Når du skal oplade din Sony Xperia X Compact så foregår det hurtigt og effektivy. “Qnovo Adaptive Charging” og Sonys smarte software, der simpelthen lærer dine opladningsvaner at kende.

Sony Xperia X Performance

Sony Xperia X Performance med fingeraftryksscanner

Telefonen kommer med indbygget fingeraftryksscanner. Dette gør sikkerheden i telefonen en del bedre end andre låsemekanismer.

Sony Xperia X Performance er modstandsdygtig imod støv, og kan være under vand i op til 1,5 meters dybde. Mobilen har et af de bedste displays og gengiver fantastiske farver samt en super god kontrast i alt slags lys.


Specifikationer:

 • 5″ fuld HD skærm
 • Google Android™ M
 • Vægt 165 gram
 • 23 megapixels kamera (13 MP Frontkamera)
 • 32 GB Intern hukommelse

Sony Xperia X Performance ligger rigtigt godt i hånden

Mobilen har et fantastisk 23 megapixel kamera, hvor du kan tage de fedeste biller og video med. Der findes en masse kamerasoftware i telefonen som giver di masser at lege med og mange fede funktioner.

Sony Xperia X Performance

Se en video om Sony Xperia X Performance

Denne mobil er lynhurtig

Mobilen giver dig en oplevelse af lynhurtig navigering når du skal bruge de forskellige funktioner i telefonen.

Sony Xperia XA har 2 dages batteritid

Xperia XA er udstyret med hele 2 dages batteritid. Så Sony følger stærkt op på forgængernes gode batterilevetid.

Xperia XA har en kant til kant skærm, så du får mest ud af skørmbredden på telefonen.


Specifikationer:

 • 5.0″ skærm
 • Android OS, v6.0.1 (Marshmallow)
 • Vægt 202 gram
 • 13 megapixels kamera (5 MP Frontkamera)
 • 16 GB Intern hukommelse

Sony Xperia XA

Mobilen er en mid-range mobil, og det vil frit oversat sige en mellemklasse telefon. Men den overrasker alligevel med de fede features som den trods alt har selvom det er en mellemklasse telefon.

Sony Xperia XA

Se en video om Sony Xperia XA

Mobilen kan udvides

Denne mobil giver dig mulighed for at udvide hukommelsen med helt op til 200 GB. Så du vil få rigeligt med plads at boltre dig på. Dette er faktisk en super god smartphone taget i betragtning af prisen i forhold til andre smartphones på markedet.

Dette gør denne mobiltelefon til noget helt unikt på mid-range mobil markedet. Hvilket gør telefonen til noget særligt i denne prislæasse.

Sony Xperia XZ er Sony’s nye flagskib

Xperia XZ har fornyet sit design, og fået mere runde kanter på den lange side. XZ looket har virkelig fået et løft i den gode retning. Denne model har desuden Laser autofokus funktion hvilket får en mere præcis og hurtigere autofokus funktion.


Specifikationer:

 • Vægt 147 g
 • 5,2″ skærm
 • 32 GB (op til 256 GB med microSD)
 • 23 megapixel kamera (13 MP i frontkamera)
 • Vandtæt ned til 1,5 meters dybde
 • Snapdragon 820 processor

Xperia XZ med masser af megapixels

Man fristes næsten til at sige, som sædvanligt, men denne model har masser af megapixels i kameraet, så du kan tage super gode billeder med denne mobiltelefon.

Sony Xperia XZ
Sony Xperia XZ

Udpakning af Sony Xperia E5 smartphone

Sony Xperia Z5 compact
Sony Xperia Z5
Sony Xperia Z5

Specifikationer:

 • 5,1 megapixel frontkamera
 • Octa-core 1.5 GHz processor
 • Google Android™ 6.0
 • 23 MP Kamera (5 MP Frontkamera)
 • Lang batterilevetid

Sony Xperia Z5 Compact

Den er lillebror til denne mobil. Ja, faktisk er det bare, som navnet antyder, en kompakt udgave af sin storebror af samme navn. Størrelsen er derfor også utrligt populær blandt publikummet da denne størrelse telefon er meget brugt og passer godt i størrelsen af en lomme hos både mænd og kvinder.

Sony Xperia Z5 Compact

Du får stadigt et 23 megapixel kamera i denne model, lige som hos storebro. Ganske som i de andre Sony Xperia modeller får du super gode billeder og video ud af denne smartphone model.

Du får desuden også en super god batteritid på denne model. Ja, faktisk næsten op til 2 dages batteritid. Hvilket er flot når man ser hvad en smartphone bruges til i dag.

Se en video her

Sony Xperia Z5 Premium

Sony Xperia Z5 Premium

4K telefon

Med den store kant til kant skærm får du virkelig noget ud af billedet på denne telefon.

Med den store 5.5 tommer skærm gives der den ultimative filmoplevelse i en smartphone som denne. Dette er den første smartphone af sin slags, og giver dig en unik billede oplevelse med 4K teknologien. Her er Sony igen først med en ny teknologi.

Det er set før.


Specifikationer:

 • 5,5” 4K TRILUMINOS skærm
 • 23 megapixel kamera
 • Octa-core 1.5 GHz processor
 • Op til 2 dages batteritid
 • Vand- og støvtæt (IP68)
 • Android 5.1 Lollipop

Sony Xperia Z5 Premium med 4K skærm

Denner tlf er den første smartphone i verden med 4K skørm og giver dig virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige når du kigger film og billeder på den.

Mobilen giver dig bare bedre billede kvalitet med langt flere detaljer end du er vant til.

Sony Xperia Z5 Premium
Sony Xperia Z5 Premium

Se en video om Z5 Premium

Copyright © Mobilforalle.dk