Sony Xperia

Sony Xperia er meget populære

Sony Xperia

Sony Xperia er den nye mobilserie fra Sony, som bliver afløserne til Sony Ericsson telefonerne. De nye Sony Xperia telefoner har allerede stor succes, og er blevet meget populære bl.a. fordi de er meget modstandsdygtige mht. til støv og vand.

Se priser på Sony Xperia smartphones her

Klik her, og se Sony Xperia telefon priser hos CBB mobil

De fleste Sony Xperia modeller kan faktisk tåle at være under en vandhane med rindende vand (tjek din Sony Xperia model først før du eksperimenterer med dette – vi fralægger os ethvert ansvar for dette), og så kan touchskærmen på din Sony Xperia faktisk også bruges når du går rundt i regnvejr med våde fingre. Det er en ret cool funktion, og det fungerer faktisk ganske glimrende.

Store touchskærme

De nye telefoner i dette mærke fås med skærme helt op til 5″. Og så kan du selvfølgelig optage video i fuld HD 1080p kvalitet. Sony Xperia er fuld ud på højde med deres konkurrenter på markedet, så du skal ikke være nervøs for at vælge en Sony Xperia, da du her får en super god mobiltelefon.

Bruger teknologien fra andre produktgrupper

Sony smartphones har desuden den store fordel at de bruger teknologien fra deres fladskærms tv, kameraer, videokameraer. Desuden benytter disse tekniske fordele i deres mobiltelefoner. Dette giver en stor fordel frem for andre mobilproducenter der kun laver telefoner. I dette tilfælde er ihvertfald en stor fordel fordi vi ved at Sony kun laver kvalitets produkter og ikke går på kompromis. Sony Xperia

Android mobiltelefon

Alle Sony smartphones har styresystemet Android, som er et godt og stabilt styresystem, som er let at bruge forde fleste mobilforbrugere. Det kan være Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) eller Android 4.1 Jelly Bean som der bruges i Sony smartphones, alt efter hvor godt disse passer til hardwaren i telefonen.

Sony Xperia smartphones design

OmniBalance-designet på Sony smartphones er udviklet med den ide at skulle frembringe symmetri uanset hvilken vinkel du ser på telefonen. Fra Designet samt teknologien skal helst spille godt sammen, så du altid er glad for at kigge på din telefon og stolt af at vise den frem til venner og bekendte. Dette betyder meget for dem når de udvikler deres smartphones.

Sony taler sammen

Din Sony smartphone kan selvfølgelig “snakke” sammen og bruges med andre produkter fra Sony. Lige fra fladskærms-tv til til computer, og det både trådløst, samt med kabel. Så har du i forvejen nyere Sony produkter så har du en stor fordel her også.

Det kunne jo være at din kæreste også havde Sony produkter som kan arbejde sammen med din Sony smartphone. Og har du ikke det, så kan du jo gå ud på en af de mange datingsider og finde en :-). Se f.eks. i denne video hvordan de nye Xperia SmartTags virker.