Samsung mobil i Danmark

samsung mobilSamsung mobil er vokset sig kæmpestor inden for de seneste år. Dette er også gældende på det danske marked.

Faktisk så godt, at de nu ligger og kæmper med Apple iPhone om at være de mest sælgende i Danmark. Samsung mobil laver i dag smartphones til stort set alt, lige fra håndværkeren til den succesrige forretningsmand.

Samt alle os andre almindelige mennesker der bare elsker smartphones. Samsung mobil producerer telefoner med kæmpe skærme som på eksempelvis Galaxy Note modellerne med store processorer der kan klare alt i afvikling af f.eks.HD videoer, programmer og apps.

Disse smartphones er blevet en af de hårdeste konkurrenter til Apple iPhones, så ingen skal føle sig sikkert på mobilmarkedet i dag. De bruger også teknologien fra deres kendte store TV fladskærme ned i deres telefoner, så du får knivskarpe billeder i super god kvalitet.

Glæd dig til at få fingre i deres nyeste modeller så som den nyeste Galaxy S7 som er et kraftværk uden lige. God fornøjelse med at læse og se mere om de nyeste modeller her på siden.

Samsung Galaxy A3 – prisbillig smartphone

Samsung Galaxy A3 – Med den fine 4,5″ Super AMOLED skærm har Galaxy A3 budt dig op til en fin billede oplevelse. Du kan tage super gode billeder med 5 megapixel frontkamera til selfies. Du får i Galaxy A3 et smukt og stilrent design, ja hvis du ikke kigger ordentligt efter, så kunne man godt tage fejl af den her model og Apples iPhone 5.

Galaxy A3 understøtter 4G/LTE netværket, så du kan surfe lynhurtigt på internettet. Styresystemet er Android 4.4 (Kitkat), og denne model bruger nano-sim kort. Mobilen har været en utrolig populær model. Prisen har gjort at du har fået en ret glimrende telefon til små penge. Dette har gjort at den er blevet et hit bland forbrugerne.

Hvis du mangler et godt tilbud på en løsning med gode mobilabonnement priser, klik her. Hvis du vil se hvile telefoner der er de mest solgte/populære i Danmark, så klik på top 10 mobiltelefoner her.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/embed/BeYELzvQBOc” showinfo=”no” rel=”no”]

[su_row][su_column size=”1/3″] Samsung Galaxy S6 pris[/su_column] [su_column size=”1/3″]S6[/su_column] [su_column size=”1/3″]S6[/su_column][/su_row]

Samsung mobile Galaxy S6 Specifikationer:

 • Mål: 143.4 x 70.5 x 6.8 mm
 • Vægt: 138 gram
 • Skærm: 5.1″ QHD Super AMOLED-skærm
 • Styresystem: Android OS, v5.0.2 (Lollipop)
 • Intern Hukommelse: 32 GB
 • Processor: Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2.1 GHz Cortex-A57

Samsung mobil Galaxy S6 – Det nye skrig fra Samsung

Samsung Galaxy S6 – Telefonen har et stilfuldt design i metal og glas. Du får en 5,1″ Super AMOLED skærm, samt en super hurtig processor (Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2.1 GHz Cortex-A57). S6 har et godt 16 megapixel kamera, samt et 5 megapixel frontkamera indbygget. Galaxy S6 fås i 3 forskellige GB størrelser. 32 GB, 64 GB og 128 GB. Den viste model samt priser er for 32 GB modellen.

[su_row][su_column size=”1/3″]Samsung galaxy S6 Edge pris[/su_column] [su_column size=”1/3″] S6 Edge[/su_column] [su_column size=”1/3″] S6 Edge[/su_column][/su_row] [su_row][su_column size=”1/2″]

Specifikationer:

 • Mål: 142.1 x 70.1 x 7 mm
 • Vægt: 132 gram
 • Operativsystem: Android OS, v5.0.2 (Lollipop)
 • Skærm: 5.1″ QHD Super AMOLED-skærm
 • Intern Hukommelse: 32 GB
 • Kamera: 16 Megapixel
 • Front kamera: 5 Megapixel

[/su_column] [su_column size=”1/2″]

Samsung Galaxy S6 Edge

Galaxy S6 Edge – Denne model fås i 3 forskellige GB størrelser. 32 GB, 64 GB og 128 GB. Den viste model samt priser er for 32 GB modellen. Galaxy S6 Edge er lavet i et stilfuldt design i metal og glass, og har buet skærm i begge sider, som er den nye Edge teknologi fra Samsung.

Den har en 5,1″ Super AMOLED skærm, samt en super hurtig processor (Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2.1 GHz Cortex-A57). Du fåer et super godt 16 megapixel kamera, samt et 5 megapixel frontkamera.

[/su_column][/su_row]

Se video om Samsung Galaxy S6 Edge her:

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/Ws9KAQS02Yo” showinfo=”no” rel=”no”]