OiSTER mobilabonnement

Skift til OiSTER mobilabonnement i dag

De fleste danskere kender vist de syngende østers fra TV-reklamer for OiSTER mobilabonnement. Her har man for vane at holde priserne på taletid og mobilt bredbånd, på et meget lavt niveau. Læs mere

OiSTER mobilabonnement pris oversigt

Ingen binding med OiSTER mobil abonnement

Det gode ved at der ingen binding er på pakkerne med OiSTER mobilabonnement er, at du kan skifte pakker når du har lyst. Dog skal den månedlige periode først være kørt igennem, før der skiftes over på en anden mobil pakke. Det samme gør sig gældende hvis du skifter fra en anden udbyder til OiSTER mobilabonnement.

Så hvis dit mobil behov skifter til mere eller mindre forbrug, så er det en rigtig god ting for dig her med OiSTER mobilabonnement. Du skifter bare mellem de forskellige pakker som du har lyst til at prøve af. Du kan selv gøre det hele fra MIT OiSTER (log dig ind øverst på OiSTERs hjemmeside når du har klikket på linket), behøver ikke at ringe til OiSTEr for at få dette ændret. Selvbetjeningen er let og overskuelig at navigere rundt i.

OiSTER mobilabonnement ændrer pakker hver måned

Du kan være sikker på at der hele tiden sker noget nyt hos OiSTER mobilabonnement, for hver måned kommer der nemlig nye mobilpakker. Så du kan ændre til en anden størrelse eller behov for taletid eller data pakke. vær altid opdateret med det sidste nye her hos OiSTER mobilabonnement. Se alle teleselskaber i Danmark her.

Stort udvalg af mobiler hos OiSTER mobilabonnement

Hos OiSTER mobil finder du et stort udvalg af mobiltelefoner, tablet og tilbehør. Det betyder at du kan samle dit køb på et sted og have support på det hele samlet et sted. Du kan se udvalget i OiSTER shoppen her.

OiSTER mobil dækning

Dækningen hos OiSTER mobilabonnement er ganske glimrende. De benytter sig af 3 mobil netværket, så her er du dækket godt ind med både tale og data. Dette er en stor fordel, med et af de bedste tilbud på roaming i hele verden. Roaming betyder at du kan tale via dit danske sim kort i udlandet, samt bruge data fra det samme selskab. Det er en stor ordel hvis du enten rejser meget, eller du skal på ferie i udlandet.

OiSTER Go! optankning

Hvis du har et OiSTER mobil taletidskort og du ønsker at tanke ekstra taletid eller data på dette, så kan du gøre det online så det tager effekt med det samme. Klik her og tank op online. Du skal blot indtaste dit Mobil- eller kundenummer ved at klikke på dette link.

OiSTER mobil abonnement til børn

Da børn faktisk tale forholdsvis lidt i telefon, så er der ikke brug for så mange timer og data til et barn i dag. Derfor har OiSTER mobilabonnement lavet 2 mobilpakker der passer til børn. Dette er med 1 times taletid og 1 GB data, eller 2 timers taletid og 2 GB data. Mere siger erfaringerne ikke at der er brug for hos et barn. Disse 2 abonnementstyper er ret billege. Du kan se disse 2 abonnementer ved at klikke her.

Mobilabonnement til ældre

Ønsker du et mobilabonnement til billige penge, og hører du til i den ældre aldersgruppe, så har OiSTER mobilabonnement også løsninger specialsyet til dig. Du kan se OiSTER mobilabonnement til ældre – klik her. Disse pakker ar lavet ud fra erfaringer med det ældre kundesegment i Danmark.

At have en mobiltelefon ved hånden giver dig tryghed hvis der skulle ske noget. Dine pårørende vil altid kune kontakte dig, og trænger du ti at tale med nogen der ikke bor i nærheden, så kan du altid ringe dem op med din mobil uanset hvor du er i landet. En anden fordel ved at have en mobiltelefon er, at du kan får sendt billeder fra familien af børn, børnebørn og oldebørn. Dette er især hyggeligt omkring højtiderne at kunne følge lidt med i hvad familien går og laver af sjove ting.

Mobilabonnement til teenagere

Har du brug for et par valgmuligheder af abonnementer til teenagere, så findes der hos OiSTER mobil abonnement og et par pakker af denne type. Du kan se disse valgmuligheder af mobilabonnementer til teenagere her.

Du kan kontakte OiSTER kundeservice her

Klik på dette link og få kontaktoplysninger til OiSTER kundeservice.


Se et par af OiSTER mobil sjove videoer nedenfor:Vi håber du finder det rigtige abonnement

Den information vi har givet dig ovenfor håber vi kan hjælpe dig med at gøre valget af dit nye abonnement eller telefon lettere. Det er i hvertfald formålet med at skrive denne artikel om OiSTER mobil abonnement. I håb om at du finder det helt rigtige til dit forbrug og behov. Rigtig god fornøjelse med dit fremtidige mobil abonnement. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skal have hjælp til valg af abonnement af nogen art. Klik her for at kontakte mobilforalle.dk