CBB mobil taletid

Bedste CBB Mobil taletid abonnement pris

Hvis du er i gang med at skifte mobilabonnement, så tjek lige først CBB mobil taletid her under. Her er der nemlig altid konkurrencedygtige priser på mobilpakker til alle typer forbrug. Dette er nogen af de mest populære mobil taletid pakker i Danmark. Du kan fra nedenstående oversigt klikke dig direkte ind på CBB mobil taletid og bestille et nyt abonnement med det samme. Uanset hvilken tid på dagen det er, eller hvilken ugedag det er.

Prisoversigt på CBB MOBIL taletid:

Fri Facebook på CBB mobil taletid

Desuden får du fri Facebook data. Hvilket betyder at det er gratis at gå på Facebook fra din mobil hvis du har dette abonnement fra CBB mobil taletid. Det er ikke hver dag at vi støder ind i tilbud som dette på mobil taletid.

Men der er rigtigt godt gang i priskrigen på mobilabonnementer for tiden, og hvorfor ikke benytte sig af dette og få alle fordelende med i de gode tilbud. Der er kun til fordel for os forbrugere.

Fri CBB til CBB

CBB mobil taletidDu får også fri CBB til CBB, hvilket betyder at det er gratis at ringe til andre abonnenter der også har CBB mobil taletid.

CBB mobil har priser i alle størrelser og til alle typer behov. Oprettelsen koster 1 krone. Der er desuden ingen opkaldsafgift, så der er ingenting skjult, eller ubehagelige overraskelser i dette abonnement.

Men du skal selvfølgelig kigge dig godt for inden du bestemmer dig for et nyt abonnement til din mobil. Det er ikke fordi dette er et dårligt tilbud, tværtimod. Men det er lige så meget for at sikre dig at du har valgt rigtigt ved at benytte dig af dette tilbud på CBB mobil taletid.

Nyt tilbud fra CBB mobil hver måned

Du kan bestille dette abonnement når som helst. CBB til CBB er som sagt inkluderet i CBB mobil taletid pakken. Du kan derfor ringe helt frit til over 300.000 CBB Mobil-kunder i Danmark. Så derfor, skal du have et nyt abonnement til din mobil, så kan disse tilbud virkeligt godt anbefales.

Det er ret nemt at flytte dit nummer over til CBB mobil, så det skal du ikke bekymre dig om. CBB er desuden blandt de bedste af de store på Trustpilot. CBB mobil er ejet af Telenor.

4G hastighed på alle pakker

Du får adgang til det lynhurtige 4G netværk når du har mobilabonnement fra CBB mobil. Så du skal ikke bekymre dig om hastigheden på nettet. Der er altid fart på.

CBB mobil er et lavprisselskab

Hos CBB mobil taletid skal du ikke bekymre dig så meget om prisen, da det er et lavprisselskab. CBB mobil er ejet af Telenor, hvilket giver dig tryghed i man parametre. Du kan altså være sikker på at alting er i orden hos dette mobilselskab. CBB mobil er et underselskab til Telenor mobil.

CBB Basis er forbrugsbaseret

Dette basis abonnement fra CBB mobil taletid er forbrugsafregnet, og her betaler du et lavt månedligt abonnement, og resten er på forbrugsbaseret adregning. Dette abonnement er desuden det eneste der koster 49 kroner i oprettelse. Resten af abonnementerne har oprettelse til 1 krone.

Behold dit nummer

Hvis du vælger at flytte dit abonnement over til CBB mobil taletid, så kan du sagtens beholde dit nuværende mobil nummer. Du skal blot oplyse dit nuværende mobilnummer når du laver bestillingen, så går det hele automatisk.