Sony Xperia X

Sony Xperia X

Sony Xperia X har et super godt kamera indbygget, og så er der en stor 5″ skærm at se det hele på.


Specifikationer:

  • Vægt 153 g
  • 5” skærm
  • Android OS, v6.0.1 (Marshmallow)
  • 32 GB Intern hukommelse
  • 23 MP kamera
  • Selfie kamera 13 MP

Sony Xperia X – 32 GB hukommelse

Vil du have en smartphone med en stor 5″ skærm, samt et kamera der tager fantastiske billeder, så er det denne model du skal anskaffe dig.

Du får op til 2 dages batteritid i denne Sony Xperia X. Det er ret cool.

Tag de fedeste selfies med det 13 MP store selvfie kamera.

Samsung Galaxy S7 edge bagside
Samsung Galaxy S7 fra siden

Bestil Sony Xperia X her på siden

Hvis du ønsker at købe denne telefon, så kan du bestille den online via ovenstående links til de mobilselskaber du ser her på siden. Dette er den lettede måde at bestille en telefon på online. Bestilling af nye mobiltelefoner mere og mere via en hjemmeside som denne, da du kan sidde derhjemme og gøre dette døgnet rundt. Så er der ingen sælgere der får dig til at købe noget du ikke har brug for.

Bedre overblik online

Når du selv sidder ved din computer eller tablet eller mobiltelefon, så kan du tage den tid du har brug for, og gøre det i dit eget tempo. Når du har fundet det du vil have taster du blot din bestilling ind, og så er det klaret på få minutter. Nu skal du bare vente på at din nye mobiltelefon bliver sendt til dig. Dette tager ikke mere end et par dag. Selvfølgeligt afhængigt af hvilken forsendelsesfirma der bruges af det enkelte mobilselskab. Nemt og enkel bestilling er vejen frem.


Se en video om Sony Xperia X: