Samsung Galaxy Xcover 3

Samsung Galaxy Xcover 3

Samsung Galaxy Xcover 3 – en god håndværker mobil

Se også Samsung Galaxy XCover 4 priser – klik her!


Specifikationer:

  • Vand- og støvafvisende
  • Android 4.4 KitKat
  • 5 megapixel kamera
  • 4G internetforbindelse
  • 4,5″ skærm
  • 8 GB Interne hukommelse
  • Vægt 154 g
Samsung Galaxy Xcover 3
Samsung Galaxy Xcover 3

Samsung Galaxy XCover 3 er den ultimative håndværkermobil

Samsung Galaxy XCover 3 – Skal du eller dit håndværkerfirma bruge en ny håndværkermobil, så er Galaxy XCover 3 lige den telefon du skal bruge. Telefonen er vand- og støvtæt, og kan holde til temperaturer mellem -20 til +60 grader. Batteriet giver 50% længere taletid end forgængeren Xcover 2.

Robust håndværkertelefon

Udover længere batteritid en forgængeren Xcover 2, så er Samsung Galaxy Xcover 3 forbedret 3 forbedret på alle områder som håndværker mobil. Den kan klare sig i al slags vejr som vi kan komme ud for herhjemme. Som håndværkermobil er denne elefon også let at rengøre. Det sker jo ofte at telefonen kan blive beskidt som håndværkermobil, og der er derfor en stor fordel at den også er let at rengøre. Et af de bedste abonnementer du kan købe i Danmark er hos Telia mobil.

Den kan holde til det meste

Står du som håndværker og skal bruge en robust og effektiv mobiltelefon så kan vi kun anbefale denne mobiltelefon som der vises her. Den holder til groft brug, og er lavet i meget robuste materialer, som er skabt til at være brugt i håndværker omgivelser. Denne model kan også køre på 4G netværket så du får endnu højere ydelser når du taler i mobilen eller bruger data overførsel.

Bruges af mange håndværkere

Denne model er allerede godt udbredt blandt håndværkere over hele verden, grundet den robuste opbygning af telefonen. Det har gjort denne model til en af de mest brugte telefoner til den “grove” arbejdsplads rundt omkring i verden. Vi anbefaler denne mobil til dig hvi du skal bruge en robust håndværkermobil til dit arbejde i dagligdagen.