Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy s8

Sammenlign mindstepriser på
Samsung Galaxy S8 – 64GB

Mindstepris:
Samsung Galaxy S8 Kr.3690,- Se mere
Samsung Galaxy S8 Kr.5300,- Se mere
Samsung Galaxy S8 Kr.6250,50 Se mere

Samsung Galaxy S8 – Lån til mobilen i dag

Hvis du ikke lige har kontanter til at købe denne Samsung Galaxy S8, så kan du ansøge om et lån hos VIVUS lån lige herunder. Du får svar med det samme:

Samsung Galaxy S8
Klik her og ansøg om lån nu

Specifikationer:

  • Iris scanner
  • 12 megapixel kamera
  • Processor 2 GHz Octa-core (4GB RAM)
  • 5.8″ Skærm
  • 64 GB (op til 256 GB med microSD)

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 er lavet lidt smallere end forgængerne, så den ligger bedre i hånden og er lettere at betjene med én hånd.

Der er ingen fysisk “home” knap længere, da denne er blevet en del af skærmen. Dette betyder endnu mere display plads til skærmen.

Forøget lysfølsomhed i kameraet og endnu hurtigere autofokus. Så kan du tage endnu bedre billeder med Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy A5
Samsung Galaxy A5

Se også Samsung Galaxy A5 – klik her:


Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 er vand- og støvtæt i henhold til IP68. Dette betyder at du får en endnu mere robust mobiltelefon end før.

Iris scanner og fingeraftryksscanner

Samsung Galaxy S8 er blevet endnu mere sikker end forgængerne. Nu er der nemlig også kommet iris scanner i telefonen, hvilke betyder at den kan læse din iris i dine øjne, hvilket er endnu mere sikkert end fingeraftryksscanneren. En super cool feature i denne mobiltelefon.

Del skærmen op i 2 displays

Dette bestyder at du faktisk har 2 skærme at arbejde på. Eksempelvis kan du se videotelefoni på den ene og arbejde på mobilen på den anden, og dette på samme tid. Super smart feature.

Det nye skærmformat fra Galaxy S8 giver dig en endnu bedre oplevelse når du enten spiller et spil, eller ser en video på telefonen.

Infinitu skærm

Omsluttende infinity-skærm giver endnu mere plads til skærmens fremvisning af billeder og film på telefonen. Den fysiske hjem-knap findes stadig, dog i form af en tryk sensor.

Mere sikker mobiltelefon

Da du nu har sikkerhed i form at både fingeraftryksscanner og Iris scanner, er din telefon blevet endnu mere sikker for dig at gemme oplysninger i. Den nye iris scanner er nemlig op til 200 gange mere sikker end en fingeraftryksscanner. Så du bestemmer selv hvilken type af sikkerhed du vil benytte i denne smartphone.

Se også Samsung Galaxy S8 plus