OiSTER mobilt bredbånd

Tjek OiSTER mobilt bredbånd priser og pakker

OiSTER mobilt bredbånd giver dig nu masser af data i de største pakker som du kan vælge nedenfor. Se OiSTER mobil taletid abonnement her.

Rigtigt gode priser

OiSTER mobilOiSTER mobilt bredbånd er hurtigt internet for dig både til hjemmet samt på farten. Du kan være online overalt og lige præcist når det passer dig. Det er på hurtigt netværk uden brug af kabler. Gå til Mit OiSTER selvbetjening login her.

OiSTER mobilt bredbånd – Der er lige nu 4 pakker med OiSTER mobilt bredbånd at vælge imellem. De strækker sig fra 1 GB data pr. måned, til den store pakke på 60 GB data pr. måned. Så her skulle være noget for ethvert forbrug og behov.

OiSTER mobilt bredbånd priser

OiSTER mobilt bredbånd

5 GB DATA

Ingen binding
Oprettelse 0 kr.
4G
Mindstepris 49 kr.
Pris pr. måned:

49 kr.

Gå til OiSTER
OiSTER mobilt bredbånd

60 GB DATA

Ingen binding
Oprettelse 0 kr.

4G
Mindstepris 99 kr.
Pris pr. måned:

99 kr.

Gå til OiSTER
OiSTER mobilt bredbånd

400 GB DATA

Ingen binding
Oprettelse 0 kr.

4G
Mindstepris 199 kr.
Pris pr. måned:

199 kr.

Gå til OiSTER

Hvis du bruger mere end der er i din pakke

OiSTER mobilt bredbånd – Skulle dit forbrug overstige den inkluderede datamængde i dit abonnement, kommer du ikke til at betale ekstra. Dette kører helt automatisk som alt andet hos OiSTER online. Du får en let og overskuelig brugerflade når du først er logget ind i dit administrationspanel.

OiSTER nedsætter i stedet for hastigheden måneden ud, så du fortsat kan gå online. Når den næste måned er nået bliver hastigheden helt automatisk sat op igen til den pakke som du har.

Det er nemt at ændre dit abonnement, hvis dit behov skulle ændre sig inde på MIT OiSTER. Alt du skal gøre er at logge dig ind og lave ændringen. Den vil træde i kraft fra næsteriedes start. Lige som alt andet på siden er det let og overskueligt at ændre på sit abonnement hos OiSTER.

Se en video om mit OiSTER her: