Microsoft LUMIA 650

Microsoft LUMIA 650

Microsoft LUMIA 650

Microsoft LUMIA 650 beskrivelse

Microsoft LUMIA 650 er et glimrende alternativ til andre mobiltelefoner der ligger i den lavere prisklasse.

Designet er faktisk rigtigt lækkert på denne smartphone, og den ligner faktisk ikke en mobiltelefon i den prisklasse den tilhører, men faktisk en noget dyrere model.


Du kan også se mobilabonnement priser – klik her, fra alle de mest populære selskaber i Danmark, hvis du skal bruge en ny løsning til din telefon. Hvis du er i tvivl om hvilke telefoner der er mest populære i DK, så kan du se Top 10 mobiltelefoner i Danmark her.

Det gælder om at finde den rigtige løsning for dig og dit behov. Derfor er det vigtigt at du kigger dig godt for. Dette kan du gøre via de links som vi viser ovenfor. Der kan du få det bedste overblik over de populæreste modeller, samt priser på abonnement løsninger i dag.

Specifikationer:

  • Vægt 122 g
  • 5” HD OLED-skærm
  • 8 MP kamera med LED-blitz
  • 5x skarpere zoom
  • 16 GB lagerplads/kan udvides til 200 GB med microSD
  • Windows 10

Microsoft LUMIA 650 har en lækker brugerflade

Mobilen er udstyret med en lækker Windows 10 brugerflade der er let at navigere rundt i. Derfor er det en let betjeningsmodel hvis du er vant til at bruge Windows interfacet.

Når du først har vænnet dig til Windows 10 brugerfladen, så er det faktisk et rigtigt godt og overskueligt brugerinterface. Dog skal du lige vænne dig til det hvis du har været vant til iOS eller lignende brugerflader.

Microsoft LUMIA 650