iPhone 6s – Skriv dig op nu

Apple afholdte keynote tirsdag d. 8 september 2015

iphone 6siphone 6s – man kan næsten kalde det deres årlige keynote, da Apple de sidste par år har afholdt keynote stort set samme dag.

Se priser på Apple iPhone 6S her Se priser på Apple iPhone 6S Plus her

Som forventet udkom den nye iPhone, og den får navnet iPhone 6s, som i traditionen tro følger den rækkefølge Apple nu har. Vi må derfor vente 1 år, for at få iPhone 7 – der er faktisk allerede kommet rygter til hvordan og hvorledes den bliver udformet.

Du kan derfor allerede skrive dig op i dag til den nye iPhone 6s. Priserne kan vi desværre ikke udtale os om, men man forventer samme prisleje som iPhone 6 i Danmark. Du kan dog allerede nu besøge www.6s-pris.dk, og læse mere omkring prisen på iPhone 6s.

Intet er mere innovativt

Apple er absolut kendt for at være innovative. Iflg. dem selv er intet andet produkt mere innovativt end deres iPhone. De har fra start af, tilbage i 2007, da den første iPhone udkom – og som ikke engang blev solgt i Danmark, leveret produkter år efter år, som er blevet vigtige værktøjer i folks dagligdag. De har ændret verdenen, og det må siges at være innovation på det højeste plan.

Den nye iPhone 6s er den mest avanceret nogensinde – det er vel også forventet. Med det nye, og fuldkomne perfekte kamera, kan du nu optage i 4k. 4k optagelser betyder at du nu filmer med 3840×2160 pixel, og det er aldrig nogensinde set før. Du har nu et fantastisk kamera ved hånden.

Men..

Apple har været lidt frække i år. De vælger nemlig at tilbyde iPhone 6s med 16GB, 64GB og 128GB – nogle er derfor sure over at der ikke er 32GB, da 16GB tydeligvis ikke er nok når ens kamera antagelsesvis bliver fyldt med videoer som fylder faktisk mere end 1GB, alt efter hvor lang tid du filmer naturligvis.

Derfor bør du købe en iPhone 6s

Vi vil her til slut komme med de bedste grunde til at købe den nye iPhone 6s.

  • For det første kan nu med den nye iPhone opnå den absolut hurtigste 4G forbindelse – de har forbedret netværkskortet på et niveau branchen ikke har set før
  • Den er iflg. Apple op imod 70% hurtigere end iPhone 6 – hvilket skyldes den nye processor som de har indsat.
  • Live photos – det kræver nok en nærmere forklaring. Når du tager billeder, kan du fremover vælger at tage ’Live Photos’ som er billeder, der også er videoer. Forestil dig at du tager et billede af en som er i bevægelse – ved en gamle iPhone ville den blot tage et stilbillede hvor du får øjebklikket som det er da du tog billedet. Nu, kan du faktisk tage et billede, og holde fingeren nede på skærmen, hvorefter billeder viser den bevægelse løberen har været i. Den optager altså i 3 sekunder, men vises som et billede.