iPhone 6

iPhone 6 kommer nu og hvad kan den ?

iPhone 6

iphone 6 IPhone 6 er planlagt til at have release i mange lande d.19. september 2014 samtidig med iPhone 6 Plus, som iøvrigt har en større 5.5 “skærm. Apple’s har planer om at begge modeller kan fås i over 100 lande ved udgangen af ​​2014.

Apple har fjernet 32 GB-version helt, og 64 GB versionen tager nu pladsen som mellem størrelsen, da der kommer en 128 GB version.

Denne model har en skærm med en opløsning på 1334 x 750 pixel. Pixeltællingen er 326 ppi, hvilket er det samme som iPhone 5s Men kontrastforholdet sidder nu på 1400 4.7. “: 1, som er en ganske stor forbedring i forhold til iPhone 5s ‘forholdet 800:. 1. displayet, hvilket giver mulighed for bredere og bedre betragtningsvinkler.

Begge af de nye modeller er udstyret med Apple A8 64-bit chipsæt. Til endnu bedre ydeevne end sine forgængere. Selv om Apple ikke har lavet nogen omtale af RAM. Må vi antage, at det er samme 1GB RAM som sin forgænger, indtil vi hører noget andet.

IPhone 6 og iPhone 6 Plus har både indbygget NFC-funktionalitet, der vil arbejde problemfrit med Apples nye betalingssystem, Apple betalingskanaler. Denne metode kombinerer NFC og Touch-id for at give dig mulighed for at foretage betalinger med din iPhone på tværs af tusindvis af forretninger i eksempelvis USA.

Det bagudvendte iSight-kamera på telefonen har en helt ny sensor, der skulle håndtere dagligdags fotografering bedre end nogensinde. HD-videooptagelse og slow-mo video har også fået boostet til 60 fps og 240 fps, og hhv. Det fremadvendte FaceTime kamera synes at være stort set uændret.

Denne mobils funktioner understøttes af op til 20 LTE bands på verdensplan, Wi-Fi-opkald, volte, og meget mere. Hvis du vil vide mere om denne model og plus modellen, så kan du klikke dig ind på Apples side nedenfor og se alle specifikationer.

Du kan se alle specifikationer på den nye iPhone 6 og iPhone 6 plus her.

Tags: ,