Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus er udgået

Huawei P9 Plus – da denne model er udgået, skal du kigge på oversigten over andre mobiltelefoner på denne side i menuen.

Du kan finde en oversigt over top 10 mobiltelefoner ved at klikke her. Ønsker du at se de bedste og mest populære mobilabonnementer, så klik her. I denne oversigt kan du sammenligne og vælge hvilke priser du vil se, samt hvilket indhold du helst vil have.

Der findes masser af muligheder online. Som ovenstående links viser di, er det let af finde både de mest populære telefoner, men også sammenligning af mobil pakker til din telefon.

Så brug blot de søgemuligheder og værktøjer som vi linker til her på siden. Dette gør din søgning en del lettere.


Specifikationer:

  • Vægt: 162 g
  • 5,5″ Full HD skærm
  • 2 x 12 MP Dual-kamera i samarbejde med Leica
  • Kirin 955 (64-bit) processor
  • 64 GB intern hukommelse
  • Android 6.0

Huawei P9 Plus med 5,5″ Full HD skærm

Huawei P9 Plus har en lækker stor HD skærm hvor du kan se billeder og video i en høj kvalitet.

Huawei P9 Plus
Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus har masser af lækkerier

Huawei P9 Plus har så mange fede detaljer at den sagtens kan konkurrere med lignende topmodeller fra andre fabrikater. Mobilen er pakket ind i et lækkert design med de helt rigtige kurver. Du fårdet lækre design sat sammen med knapper og tilslutninger placeret på de helt rigtige steder på telefonen.

Du har her en fingeraftryks scanner, samt Leica kamera linser i en høj kvalitet. Du får en full HD oplevelse på skærmen. Telefonen har også gode strømbesparelses funktioner, der kan give dig en endnu længere levtid på en opladning af batteriet.

Er du på udkig efter en telefon som denne her, så klik dig videre på de links vi har øverst på denne side. Dette gør det meget lettere for dig at finde det du skal bruge i dag.