Huawei P10 pris

Huawei P10

Specifikationer:

  • Hyper Diamond Cut design
  • 5.1” Fuld HD skærm
  • 20+12 MP Leica Dual kamera
  • Kirin 960 processor (4GB RAM)
  • Huawei VIP Service
  • Android 7.0

Huawei P10

Huawei P10 har et indbygget Leica Dual-kamera 2.0 og er lavet i et godt samarbejde de to firmaer imellem.

Det indbyggede Dual kameraet består af en 12 megapixel RGB-linse og en 20 megapixel monokromlinse med 2 x Hybrid Zoom-funktion. Tilsammen giver utroligt skarpe og flotte billeder.

Huawei P10
Huawei P10

Huawei P10 med lækre kameraer

Det indbyggede frontkamera er på 8 megapixel, og kameraet registrerer om du tager en selfie, eller et gruppe billede. Her skiftes der automatisk til vidvinkelfunktion så du får det bedste billede. Du kan også sammenligne mobilpriser på mobilabonnementer her.

Telefon med hurtig opladning og stærkt batteri

Du får i denne model en masse lækre features. Efter 5 minutters opladning har du 2 timers videoafspilning ved hjælp af Huaweis SuperCharge-teknologi. Du har 4 GB RAM i processoren, samt et batteri på 3.200 mAh.

Masser at glæde sig over

I denne mobiltelefon er der masser af lækre teknik at glæde sig over, og til prisen må den siges at være i en klasse for sig selv. Man forstår godt hvorfor at Huawei stormer frem på mobilmarkedet i hele verden. Du får nemlig rigtigt meget for dine penge i disse modeller.

Designet er unikt på Huawei P10

Designet skiller sig ud i materialet som er lavet i Hyper Diamond-Cut” finish. Dette er med til at give dig en helt unik overflade på mobilen. Disse ting gør Huawei P10 ekstra lækker og blød at røre ved.

Alle disse ting er med til at gøre denne telefon unik i sin prisklasse. Så vi kan anbefale denne model på det varmeste. Se også

Se videopræsentation af Huawei P10

God fornøjelse med vores hjemmeside.