Huawei Honor 8

Huawei Honor 8

Huawei Honor 8 er en af mange populære telefoner fra dette brand. Du kan finde links til model oversigter med telefoner fra Huawei som har afløst denne model. Disse er selvfølgelig opdateret med det nyeste harware og software.

Husk også at tjekke de sidste nye priser på et mobilabonnement priser til din telefon. Her vil du altid være up to date med det sidste nye, samt de bedste priser.

Top 10 mobil telefoner

Hvis du vil være opdateret med de sidste nye telefon modeller, samt hvilke af dem der bliver solgt flest af i Danmark. Så tjek listen med top 10 mobiltelefoner her.

Mangler du penge til din nye mobil telefon, eller til andet nyt som du gerne vil have købt. Så kan du tjekke online lån på denne side – Detbedstelaan.dk – LÅN PENGE ONLINE.


Specifikationer:

  • Vægt: 153 g
  • Design i metal og glas
  • 2 x 12 MP Dual-kamera i samarbejde med Leica
  • 12 MP dual-linse kamera
  • 8 MP frontkamera
  • Octa Core 2.3 GHz processor
  • Android 6.0 Marshmallow

Huawei Honor 8 pris

Huawei Honor 8 er pakket ind i et smukt design, og har en fingeraftryks scanner indbygget. Så denne feature en nu ikke kun i det vi kander high-end telefoner. Du har her i denne mobiltelefon mange af de features der normalt kun findes i de såkaldte high-end smartphones.

Huawei Honor 8
Huawei Honor 8

Med disse oversigter bliver det meget lettere for dig at finde den telefon du søger. Det bliver også lettere for dig at finde det mobil abonnement som passer lige til dit behov. Alt dette gør du blot ved at bruge vores links samt værktøjer til dette på denne side.

Vi håber at du finder præcist det du søger og som kan gøre din hverdag mere fornøjelig. Held og lykke med søgningen, og vi håber selvfølgelig at disse links kan gøre tingene lettere for dig indtil du finder det du søger.