HTC smartphones

HTC smartphones vokser

HTC smartphones HTC smartphones og mobiltelefoner er efterhånden med helt fremme i bussen når forbrugerne skal vælge deres nye mobiltelefon.

Dette skyldes selvfølgeligt flere ting, så som at det er superfunktionelle HTC smartphones, med smarte features som f.eks. HTC Sense® som er en integreret online lagning.

hvor du kan dele video og musik og have det med overalt. Når du tænder din nye HTC smartphone for første gang. Så guider HTC Sense® dig helt automatisk igennem opsætningen af din konto. og så får du automatisk adgang til at åbne og redigere Word-, Excel-, PowerPoint- og pdf-filer direkte i Polaris Office og PDF Viewer og gemme dem tilbage i din nye HTC smartphone.

Super smart, og en mulighed for at have et lille mini-kontor med på farten.

HTC watch med film og tv-serier

htc_smartphones

Med HTC Watch™ kan du få adgang til de mest populære film og tv-shows i din nye HTC smartphone, og du har mulighed for tilslutning til din tv-skærm og vise indholdet fra din HTC smartphone.

Med Beats Audio™ kan du lytte til musik på fra dine HTC smartphones i den allerbedste lydkvalitet, så du opfanger hver en tone fra musikken på den bedst mulige måde. Du kan også styre alle dine mail-konti fra dine HTC smartphones, så du har kontoret med dig overalt.

Du kan sætte dine mails op lige som du vil, og så kan du prioritere dine vigtigste mails. Så de bliver vist først. Alt sammen noget som dine HTC smartphones klarer for dig på nemmeste vis.

HTC smartphones i mange udgaver

HTC smartphones findes i alle tænkelige udgaver, så alle behov kan dækkes uanset hvilken type forbruger du er.

Så vil du prøve en ny revolutionerende måde at konfigurere dine e-mails, baggrund, startskærm, web-bogmærker og programmer på din mobiltelefon. så er det helt klart en HTC smartphones du skal vælge næste gang du skal skifte telefon.

Med HTC Get Started kan du let tilpasse din smartphone via en webbaseret guide, eller du kan også vælge en indholdspakke, der passer bedst til din livsstil.

Med et tryk på en knap transformeres din telefon til den, du har tilpasset på nettet. Vi ønsker dig god fornøjelse med at finde din nye smartphone eller mobiltelefon fra HTC. Har du spørgsmål om din mobiltelefon så kan du altid kontakte mobil support hos de enkelte producenter af mobiltelefoner. HTC Danmark