En god håndværker mobil

Hvilken håndværker mobil er bedst?

Den bedste håndværker mobil er Samsung Galaxy XCover 4s

Håndværker mobil – Skal du bruge en Håndværker mobil, så skal du også bruge et abonnement. Se mobilpriser på pakkerne her. Når du skal vælge et abonnement med en god dækning kan vi anbefale Telia mobil som i dag leverer et af de bedste mobilnetværk.

Samsung Galaxy Xcover 4s

Samsung Galaxy Xcover 4s – Sammenlign mobilpriser her:

Mobilselskab: Mindstepris:
Samsung Galaxy Xcover 4s Kr.2500,- Se mere

Læs mere om Samsung Galaxy XCover 4s – klik her


Håndværker mobil – Rigtigt mange håndværkere har brug for en god solid og robust mobiltelefon når de er på arbejde. Men det er heller ikke noget problem. Der findes flere muligheder på mobilmarkedet for en robust mobiltelefon.

Der kan være nye opgaver som de skal fordeles ud på, eller der er måske kommet ændringer i den byggeplan. Eller det kan være at lillemor skal have fat i dig mens du står ude på byggepladsen, på værkstedet, eller et helt andet sted.

Og så er det ikke altid at du har de reneste hænder, eller du kan tabe telefonen fordi fingrene er våde eller fedtede.

Ja, det kan være mange ting det gør at du måske ikke lige vil købe den flotteste nye Nokia Lumia smartphone i gul, eller lysegrøn, for den kommer hurtigt til at blive nasset når der kommer beskidte fingre på den, og er måske nok ikke den ideelle Håndværker mobil lige til det brug ihvertfald. Se en oversigt over mobilselskaber her.

Samsung Galaxy xCover 3 håndværker smartphone

Men fortvivl ikke, for de forskellige mobilproducenter har fået øjnene op for at der er et stort marked for det der populært kaldes en Håndværker mobil. Som f.eks. Samsung der har lavet en Håndværker mobil de kalder Samsung Galaxy XCover 2.

Som de selv skriver i deres reklamer “use it like you hate it”, så er dette en temmeligt hårdfør Håndværker mobil der lever op til kælenavnet til fulde.

Denne Håndværker mobil modstår nemlig vand, støv, sand, sne, og mudder. Den er IP67-certificeret, og det kan du læse mere om hvad betyder her. Denne Håndværker mobil kan faktisk tåle at ligge i vand på en meters dybde i op til en halv time, og det er da ret imponerende må vi sige.

Galaxy XCover 4s Håndværker telefon leveres præ-installeret med styresystemet Android Jelly Bean, hvilket er et hurtigt og brugervenligt styresystem. Du har samtidigt en rigtig god touchskærm som er af ridsefast glas samt et låsbart bagstykke, så den ikke falder fra hinanden hvis du skulle tabe den.

Håndværker smartphoneSamsung Galaxy XCover 2 og XCOver 3 som er den nyeste model af disse 2 fra Samsung håndværker mobil          Samsung håndværkermobil

Gode funktioner i Galaxy XCover 2

Blandt de mange fede funktioner i denne Håndværker telefon kan nævnes, lommelygte funktionen, GPS, samt et offline kort så du kan orientere dig uanset om det er lyst eller mørkt, eller at der ingen netværk er på det sted du er.

Du får en indbygget hukommelse på 4 GB, så der er plads til musik, billeder og video. Du kan se alle de tekniske specifikationer ved at klikke her.

Se video med Samsung Galaxy XCover 2 hvor den bliver crash testet

Doro 520X håndværker mobil

Doro 520X håndværkermobil frontDoro 520X håndværker mobil
Har har du et andet bud på en god solid telefon fra Doro, kaldet Doro 520X. Denne telefon kan efter Doro’s eget udsagn tåle at blive tabt fra op til 2 meters højde uden at tage skade rent teknisk. 520X har også en indbygget lommelygte tast, og har derudover en høj og tydelig lyd, så du kan høre noget på f.eks. en byggeplads hvor det larmer meget fra forskellige maskiner. Den har store taster og et godt og tydeligt display. Du kan se de tekniske specifikationer på Doro 520X Håndværker mobil ved at klikke her.

Se testvideo lavet af Magasinet MOBIL

Se en lille video hvor denne telefon bliver testet på en byggeplads.

Tags: , ,

Trackback from your site.