Billig smartphone

Billig smartphone for den prisbevidste forbruger

Billig smartphone – Er du på jagt efter en billig smartphone der samtidig er rigtig god og har de funktionaliteter du skal bruge? Så har vi et par forslag til en billig smartphone. Hvor du får rigtigt meget for pengene. Det er jo langt fra alle der har råd til de store dyre smartphones.

Så derfor er det en god ide at kigge lidt længere nede i pristabellen. Og det forholder sig faktisk også sådan at du sagtens kan få dig en rigtig god smartphone selvom det er en billig smartphone.

Skal du bruge en smartphone til dit barn?

Billig smartphoneAf de nyeste smartphones på markedet kan nævnes Huawei P9 Lite smartphone, som hos visse mobilselskaber sælges til under 3000 kr. Her får du en telefon med en 5,2″ skærm. Et 13 megapixel kamera, samt en intern hukommelse på 16 GB.

Dette er en ganske glimrende smartphone. Og som du kan se på prisen, en meget konkurrence dygtig telefon blandt de prisbillige smartphones på markedet.

Skal du bruge en ekstra billig smartphone som telefon nummer 2?

Der er mange mennesker i dag der har 2 mobiltelefoner. Og som bare skal bruge en billig model til telefon nummer 2. Og her er det sjældent at den ekstra telefon må koste så meget som den telefon du bruger mest.

Det kan være du har en virksomhed som der har et separat telefon nummer som du skal kunne træffes på.

Så som en bibeskæftigelse, eller en webshop eller lignende, og så er det rart at have en ekstra telefon til dette formål. Derfor er det godt at bruge en billig smartphone til dette nummer.

Sony Xperia E4g smartphone – prisbillig smartphone

Billig smartphoneEn anden billig smartphone vi kan anbefale er Sony Xperia E4g smartphone, som hos nogle mobilselskaber kan fås til omkring eller lige under 1000 kr.

Her får du en smartphone med lang batteritid. En 5″ skærm, 8 GB intern hukommelse, samt et 5 megapixel kamera. Altså igen en rigtig god smartphone til pengene.

Vores bud på en god billig smartphone

Dette var et par bud på hvilken billig smartphone du kan vælge hvis dit mobil budget ikke er så stort. Du kan selvfølgelig kigge dig rundt på vores side hvor vi har sammenlignet mobilpriser på de mest populære mobil modeller i Danmark.

Listen bliver hele tiden opdateret, så vend endelig tilbage igen, for der kommer hele tiden nye modeller af billige smartphones, der kan anskaffes for meget små penge.

Den bedste smartphone

Ofte er meningerne mange om hvilken telefon der er den bedste smartphone på markedet. Alle har en mening, men som regel er smartphone elskerne delt op i to grupper.

Dem der har Apple iPhone, og dem der har Android smartphones. Og hvordan finder man så ud af hvordan man finder den bedste smartphone? Det er jo meget muligt at den smartphone du har er den bedste smartphone for dig, men ikke nødvendigvis for din nabo.

Dette skyldes flere ting. For det første har vi forskellige behov, og for det andet, hvad er det så der gør en smartphone til den bedste smartphone?

Er det holdbarheden, eller er det de funktioner som telefonen har. Nogen mener det ene og nogen mener det andet. Anyway, så er det nok telefonens funktioner som de fleste bedømmer kvaliteten af en smartphone på.

Se de 10 mest solgte mobiler i Danmark her!

Populære funktioner i en smartphone

Det som forbrugerne bruger deres smartphones til kan være meget forskelligt, men hvem har ikke set en gruppe mennesker sidde i en samlet flok og kigge ned på deres smartphone ? Ja, det syn kender vi alle sammen.

Så den mest populære funktion i en smartphone må nok siges at være at surfe på nettet, eller at være på Facebook for at chatte med vennerne, eller bare se hvad dine Facebook venner laver lige nu.

Så er det jo også blevet meget populært at tage såkaldte “selfies”, alt at tage billeder af sig selv, sammen med andre mennesker, eller foran bestemte steder og så lægge billedet på sin Facebook profil eller på andre sociale medier.

Selvfølgelig er det at tale i telefon jo også en populær funktion, da det jo ligesom er det en telefon skal bruges til, men video telefoni er en af de sjove ting ved en smartphone.

Spil på smartphone er vanvittigt populært

Lige så ofte man ser folk chatte og læse nyheder. Så ser man også at smartphone bruger spiller spil på telefonen. Og det bliver jo også sjovere og sjovere efterhånden som skærmene bliver bedre og bedre. Samt større og større.

De fleste der har en smartphone i dag. Har med garanti et favoritspil de spiller når der lige er lejlighed til det, uanset om det er på badeværelset, eller i bussen. Spil som Candy Crush Saga og Hay Day hører til blandt favoritterne til smartphones i dag.

Hvad er konklutionen?

Vi må jo nok sige at det der gør en smartphone til den bedste smartphone. En den der bedst opfylder lige præcis dine krav til en smartphone.

Og det kan sagtens være at det er et godt kamera, eller en helt speciel funktion der gør at lige netop din telefon er den du syntes er den fedeste telefon i verden.

Tags: , ,