TELMORE mobil taletid

Se hvad TELMORE mobil taletid indeholder

TELMORE mobil taletidTELMORE mobil taletid tilbyder enkle pakker med tilvalg af ekstra tjenester, som de eksempelvis kalder Telmore Musik. I disse pakker får du adgang til ekstra tjenester, så som TELMORE Musik. Så i disse pakker er der masser af spændende indhold til dig.

TELMORE mobil taletid abonnement priser:

Vælg det der passer bedst til dig

Gå ind og sammenlign mobilpakkerne og vælg den pakke, der passer bedst til dig. Når du er blevet kunde hos TELMORE mobil taletid, så kan du logge ind på “Mit TELMORE” døgnet rundt på TELMORE’s hjemmeside og selv ændre i dit abonnement hvis du har brug for det.

14 dages returret hos TELMORE

Uanset hvilket abonnement du vælger hos TELMORE mobil taletid, så får du et billigt mobilabonnement. Du har 14 dages returret på TELMORE’s mobilpakker, og du kan altid selv skifte til en større eller mindre pakke, hvis dit behov skulle ændre sig.

Hvad er TELMORE PLAY

TELMORE Play er et mobilabonnement, der giver dig en verden af film, musik, nyheder og magasiner. Det er fri tale, mobildata, fri sms og mms plus 12 indholdstjenester i en samlet pakke. TELMORE Play er det bedste mobilabonnement til din smartphone.