Fullrate mobil taletid

Her kan du få Fullrate mobil taletid

Fullrate mobil taletidHos Fullrate mobil taletid har du lige for tiden flere gode mobil pakker at vælge imellem. Og du får masser af taletid og data for pengene her. Desuden bruger Fullrate mobil taletid TDC’s mobil netværk, så du får også en rigtig god og bred mobildækning hos Fullrate på deres mobile taletid og data.

Fullrate mobil taletid priser

Bedste Fullrate mobil taletid – Ønsker du 4G hastighed?

Nu kan du vælge mellem pakker der passer til Danmark, samt pakker med EU roaming. Så kan du surfe løs når du er i udlandet uden at bekymre dig om ekstra regninger af nogen art. Kig på de pakker der tilbydes ovenfor og vælg den pakke der passer bedst til dit behov lige nu. Du kan altid senere skifte mobilpakke under din selvbetjening.

Fullrate mobil taletid her overskuelige pakker

Det er nemt og overskueligt at vælge en taletids pakke fra Fullrate, for der er nemlig kun 5 pakker at vælge imellem, og lige nu køres der med 0 kr. i oprettelse for alle pakkerne. Så selvom der er 6 måneders binding hos Fullrate mobil taletid, så er der lidt at spare der. Der er masser af fordele ved Fullrate mobil, og du kan og bestille mobiltelefoner og andet tilbehør på deres hjemmeside. Benyt dig af disse tilbud 24 timer i døgnet.

Du kan også starte med at få dig en basis pakke, hvis du først vil finde ud af hvad dit forbrug er, og i denne Basis pakke afregnes der pr. minut, mb, sms, og mms.

I de almindelige taletids pakker med faste antal timer og data, kan du ringe mellem Fullrate kunder helt gratis. Så hvis du kender andre der også bruger Fullrate, så er det som sagt gratis at ringe til dem, inden for Danmarks grænser.