CBB mobil abonnement

CBB Mobil abonnement priser

CBB Mobil abonnement oversigt – Hvis du er i gang med at skifte mobilabonnement, så tjek lige først CBB Mobil abonnement her under. Her er der nemlig altid konkurrencedygtige priser på mobilpakker til alle typer forbrug. Dette er de mest populære CBB mobil taletid abonnementer i Danmark.

Du kan fra nedenstående CBB mobil abonnement oversigt klikke dig direkte ind på CBB Mobil abonnement og bestille et nyt abonnement med det samme. Uanset hvilken tid på dagen det er, eller hvilken ugedag det er. Du kan også se alle typer mobilabonnement fra alle danske selskaber her.

Prisoversigt på CBB MOBIL abonnement:

Mobil data fordele hos CBB

Hos CBB mobil abonnement får du EU data som ekstra data (i modsætningen til andre selskaber). Så hvis du eksempelvis har et abonnement med Fri tale, 60 GB data i DK og 6 GB data i EU og bruger 6 GB data, mens du er på ferie på Kreta, har du stadig 60 GB data, når du er kommet hjem. Hos de andre selskaber er EU en del af den samlede datamængde i pakken.

Fri Facebook hos CBB taletid og data

Desuden får du fri Facebook data. Hvilket betyder at det er gratis at gå på Facebook fra din mobil hvis du har dette abonnement fra CBB Mobil abonnement. Det er ikke hver dag at vi støder ind i tilbud som dette på mobil taletid.

Men der er rigtigt godt gang i priskrigen som du kan se på denne teleselskaber oversigt for tiden, og hvorfor ikke benytte sig af dette og få alle fordelende med i de gode tilbud. Der er kun til fordel for os forbrugere.

Fri CBB til CBB

CBB mobil abonnementDu får også fri til abonnementer fra samme selskab, hvilket betyder at det er gratis at ringe til andre abonnenter der også har CBB Mobil abonnement.

CBB Mobil abonnement har priser i alle størrelser og til alle typer behov. Oprettelsen koster 1 krone. Der er desuden ingen opkaldsafgift, så der er ingenting skjult, eller ubehagelige overraskelser i dette abonnement.

Men du skal selvfølgelig kigge dig godt for inden du bestemmer dig for en ny mobilpakke til din telefon. Det er ikke fordi dette er et dårligt mobil tilbud, tværtimod. Men det er lige så meget for at sikre dig at du har valgt rigtigt ved at benytte dig af dette tilbud på CBB Mobil abonnement.

Nyt tilbud fra CBB mobil abonnement hver måned

Du kan bestille dette abonnement når som helst. CBB til CBB er som sagt inkluderet i CBB Mobil abonnement pakken. Du kan derfor ringe helt frit til over 300.000 CBB Mobil-kunder i Danmark. Så derfor, skal du have et nyt CBB abonnement til din mobil, så kan disse tilbud virkeligt godt anbefales.

Det er ret nemt at flytte dit nummer over til dette selskab, så det skal du ikke bekymre dig om. Dette selskab er desuden blandt de bedste af de store på Trustpilot. dette selskab er ejet af Telenor mobil.

4G hastighed på alle pakker

Du får adgang til det lynhurtige 4G netværk når du har mobilabonnement fra CBB mobil. Så du skal ikke bekymre dig om hastigheden på nettet. Der er altid fart på.

CBB abonnement er et lavprisselskab

Hos CBB abonnement skal du ikke bekymre dig så meget om prisen, da det er et lavprisselskab. Dette selskab er ejet af Telenor, hvilket giver dig tryghed i man parametre. Du kan altså være sikker på at alting er i orden hos dette mobilselskab. CBB abonnement er et underselskab til Telenor mobil.

Basis abonnement er forbrugsbaseret

Dette basis abonnement fra dette selskab er forbrugsafregnet, og her betaler du et lavt månedligt abonnement, og resten er på forbrugsbaseret afregning. Dette abonnement er desuden det eneste der koster 49 kroner i oprettelse. Resten af abonnementerne har oprettelse til 1 krone.

Behold dit nummer når du flytter selskab

Hvis du vælger at flytte dit abonnement over til CBB Mobil abonnement, så kan du sagtens beholde dit nuværende mobil nummer. Du skal blot oplyse dit nuværende mobilnummer når du laver bestillingen, så går det hele automatisk.