Designet

Designet er meget lig med iPhone 6 modelle. Forskellene er så små i designet at du ikke rigtigt vil lægge mærke til dem. Denne model er kommet i en ny farve kaldet Rose Gold (pink).

Apple iPhone 6S – Coveret er blevet stærkere

Det nye ved indpakningen af denne model er også at selve “kassen” den er designet i er blevet stærkere end forgængeren. Der var der jo en masse masse ballade om dengang forgængeren kom frem.

Apple iPhone 6S med Fingeraftryk læser/lås

En af de mere interessante ting ved den nye iPhone 6s er fingeraftryk læseren. Med denne er det KUN dig der kan låse telefonen op, hvis du vel at mærke har slået denne funktion til. Du kan også lave aftryk af flere af dine fingre hvis du vil.

Specifikationer:

  • Vægt: 143 g
  • Kamera: 12 Megapixel
  • Processor: Apple A9
  • Skærm: 4.7″
  • Intern hukommelse 32 eller 128 GB
  • Styresystem: iOS 9

Farver og hukommelser

Apple iPhone 6S fås i farverne Guld, Grå, Sølv og Rosa Guld.

Den viste model er med 16 GB indbygget hukommelse, men kan også fås med 64 GB og 128 GB intern hukommelse.

Apple iPhone 6S
Apple iPhone 6S

Lynhurtig reaktion

Denne model reagerer lynhurtigt på alle former for funktioner du bruger på telefonen og på touchskærmen. Batteriet i iPhone 6s er ikke helt så godt som det batteri der er i 6s Plus modellen. Dette skyldes den fysiske størrelse er mindre i denne model.

Apple iPhone 6S med 3D touch

Denne model, har som sin storebror 3D touch indbygget, hvilket vil sige at den er tryk-følsom. Det vil sige at hvis du holder fingeren hårdere mod skærmen så får du nye funktionaliteter. En super sej feature som du vil opleve mange fordele ved at have.

Se også priser på Apple iPhone 5S her