Apple iPhone 6

Læs om Apple iPhone 6 – 16 GB

Apple iPhone 6Apple iPhone 6 finder du stadigt på markedet i Danmark. Disse modeller er i det hele taget ret populære blandt danske forbrugere. Her kan du sammenligne mindstepriser på denne model fra Apple.

Apple iPhone 6 pris – tjek mindstepriser online

Denne model er en af 2 nye smartphones fra Apple der havde release i Danmark sidst i september 2014. I den nye mobil kan du vælge imellem3 størrelser hukommelse.

16GB, 64GB og 128GB. Ja, du så rigtigt, for 32GB modellen bliver nemlig slet ikke lavet i denne model. Du får en 4,7″ HD Retina skærm i den nye Apple iPhone 6, og det er jo en del større end tidligere set fra Apple. Se Apple iPhone pris her.

Denne model er født med styresystemet iOS 8. Kameraet er på 8 megapixel kamera og har indbygget en optisk billede stabilisator. Du får en Fingeraftrykslæser med i denne model også. Denne model er lavet i et smukt design i aluminium, stål og glas.

Modellen kan fås i farverne Grå, Sølv og Guld. Faktisk ligger denne smartphone fra Apple rigtigt godt i hånden, til trods for den større skærm end sin forgænger.

Se Apple iPhone 6 Plus her

Se en anmeldelse af denne mobiltelefon her (engelsk tale):