Apple iPhone 5S

Apple iPhone 5S Guld

Apple iPhone 5S priser og indhold

Apple iPhone 5S er storebror til Apple iPhone 5. Hvornår kommer iPhone 5S til salg i Danmark?

Det skulle være ganske vist at iPhone 5S havde release i Danmark d.25.oktober 2013. Alle teleselskaberne har det ihvertfald som den officielle dato for start af salg af iPhone 5S.

Tjek Apple iPhone priser

Apple iPhone 5S findes i 3 forskellige farver, grå, guld, og sølv, og ligeledes i 3 forskellige størrelser af hukommelse, nemlig 16 GB, 32 GB og 64 GB.

Hvad er forskellen fra iPhone 5?

iphone 5S slow-motionDen største forskel fra iPhone 5 er kameraet, som har fået et løft på flere områder. Ud over det sædvanlige kan kameraet nemlig tage en serie af billeder lige efter hinanden, så du bagefter kan vælge det bedste ud hvis der er meget bevægelse i billedet.

En ny spændende feature i den nye Apple iPhone 5S er også at du kan bruge dit fingeraftryk som lås/login til telefonen. Der er sidenhen kommet flere nye modeller til med spændende features.

Der sidder nu en kraftig A7 processor i mobilen som har op til 2 x hurtigere CPU- og grafik ydeevne end A6-processoren. Dette er den første 64-bit smartphone i verden. Lyset spiller en stor og afgørende rolle for, hvor godt et billede bliver.

Med det nye iSight kamera får du en 15% større sensor. Du får større pixels, der måler 1,5 mikron. Og sidst men ikke mindst, så får du en blændeåbning på ƒ/2,2. Derfor lukkes der mere lys ind og dine billeder bliver bedre.

Gode slow-motion videoer

Du kan nu også optage perfekte slow-motion optagelser med video kameraet, så du kan lave sjove effekter med videooptagelse. Det har altid været noget specielt at kun lave gode slow-motion optagelser med et videokamera, og det kan nu lade sig gøre med Apple iPhone 5S. Se også Apple iPhone 6S her.