Top 5 mobiler i Danmark

Bedste top 5 mobiler i DK

Top 5 mobiler

Der er en evig kamp om hvem der har den mest populære mobiltelefon i Danmark. Vi har lavet en liste med top 5 mobiler i Danmark lige nu.

Hvad er det der gør at en mobiltelefon sælger godt? Er det fordi den har et godt kamera, eller en stor skærm?

Det kan være brugervenligheden, eller bare designet? Det kan selvfølgeligt også bare være at alle dine venner siger at lige præcis den og den mobil model er super god. her har vi lavet et liste med top 5 mobiler der er de mest populære modeller lige nu i efteråret 2014.

De kendt mærker dominerer top 5 mobiler i Danmark

Som du kan se lige nu så er top 5 mobiler lige nu domineret af de største mærker på mobilmarkedet, nemlig Apple iPhone, Samsung og Huawei.

Det kniber lidt for de andre mærker at følge med i toppen, men de er lige i hælene på disse dominerende mærker i top 5 mobiler.

Faktisk er det ikke så mærkeligt at det lige netop er disse mobiler der ses i top 5 mobiler i Danmark, for det er også disse producenter der dominerer medierne og faktisk har gjort det længe.

Der skrives en del om giganternes kamp om først pladsen i verden. Her ligger Apple iPhone og Samsung og kæmper godt mod hinanden om de pladser. Ingen skal dog føle sig sikker her i toppen af salgskurven, og der er hele tiden stærk konkurrence om pladserne i toppen af salgslisterne i Danmark.

 
 

Hvem ligger lige i hælene ?

Microsoft Lumia mobilerne er også blevet populære, og her snuser de konkurrenterne lige i bagenden, så der er ingen der skal føle sig sikre i top 5 mobiler i Danmark. En outsider er faktisk også Doro der får bedre og bedre fat i det ældre og modne publikum med deres mobiltelefoner med højere lyd, større knapper, og meget tydelige displays. Så måske ser vi en dag disse modeller i top 5 mobiler hitlisten.

Tags:

Trackback from your site.