Teleselskaber – Det Billigste Mobil Abonnement

Teleselskaber – De Billigste Mobil Abonnementer

Hvilke teleselskaber har det billigste mobil abonnement i Danmark?

I Danmark har vi faktisk rigtigt mange teleselskaber i forhold til vores størrelse, så på det område er vi faktisk ret priviligerede. Flere af de teleselskaber der er med på denne liste har ikke salg af mobiltelefoner og smartphones, men kun mobilabonnement. Dette gør ofte at de kan fokusere mere målrettet på at lave et godt og billigt mobil abonnement der skiller sig ud fra mængden.

Se her hvad vi fandt frem til:

Teleselskaber i Danmark

Teleselskaber – De billigste mobilabonnementer

Teleselskaber Går du og leder efter Det Billigste Mobil abonnement, så behøver du du ikke at lede længere, for her har vi samlet de billigste mobil abonnementer.

Konkurrencen i at lave billig mobil abonnement er nemlig så høj i Danmark at de danske teleselskaber skruer prisen helt i bund. Når du skal kigge efter et nyt mobil abonnement, så er der flere ting du skal kigge efter.

Der er nemlig mange faktorer der er afgørende for om Det Billigste Mobil abonnement virkeligt er det billigste Mobil abonnement hos danske teleselskaber.

Derfor skal du huske at kigge efter de rigtige steder i abonnementerne. Se her nedenfor hvilke faktorer du skal holde mest øje ,ed i et mobilabonnement.


Her er de vigtigste ting som du skal holde øje med når du skal skifte mobil abonnement:

  • Er der binding på mobil abonnementet?
  • Er der oprettelsesgebyr på pakken, og hvor meget koster et evt. oprettelsesgebyr?
  • Kan du få rabat på mobil pakken hvis du er kunde i forvejen hos de pågældende teleselskaber?
  • Kan du ringe gratis til andre personer der har samme selskab?
  • Hvor mange timers taletid er der med i pakken?
  • Hvor mange GB data er der med i pakken?

De bedste teleselskaber har de bedste mobilpakker

Når du skal kigge de forskellige teleselskaber efter i sømmene, så skal du se om de er et hovedselskab eller et underselskab. Et hovedselskab er dem der producerer den taletid og den mobildata som du bruger i din mobiltelefon. Et underselskab bruger hovedselskaberts produkter i for af taletid og mobil data.

Eksempelvis er Telia mobil et hovedselskab, hvor Call Me mobil er et underselskab af Telia. OiSTER er et underselskab af 3 mobil. TDC er hovedselskab, og youSee og TELMORE er underselskaber til TDC. Dette er måske ikke noget som alle og enhver de ved, men det er rart at vide for den almindelige forbruger af mobiltelefoni.

Hvilke SIM kort findes der?

Der findes lige nu 3 typer af SIM kort til mobiltelefoner:

  • Almindelig SIM kort
  • Micro SIM kort
  • Nano SIM kort

De ser sådan ud i denne rækkefølge

Så har du styr på hvilke SIM kort der findes. Du kan altid se i din telefon hvilken type SIM kort den bruger. Ellers sender de fleste teleselskaber multi SIM kort ud, så du selv kan klikke den størrelse ud af plastikkortet som du skal bruge til din telefon.

Hvordan bestiller jeg mit nye mobilabonnement?

Du kan sidde i fred og ro ved din computer eller mobiltelefon eller tablet og lave en online bestilling i dit eget tempo. Det er den bestillingsmetode de fleste foretrækker. Eller du kan besøge en af de butikker som det pågældende teleselskab har rundt i landet. De fleste bestiller dog online så de kan sidde og bestille uden indflydelse fra en sælger i en butik.

Teleselskabet klarer resten

Når du har tastet din bestilling ind samt dine personlige oplysninger, så går det hele per automatik. Du får en ordrebekræftelse pr. e-mail og tilsendt dit nye SIM kort med posten. Så klarer dit nye teleselskab resten. De sørger for at få sagt dit gamle abonnement op, og får flyttet dit gamle nummer over til dem hvis du har ønsket dette. Det er let og smertefrit.

Tags: ,