OiSTER mobil taletid

Skift til OiSTER mobil taletid i dag

OiSTER mobil taletidDe fleste danskere kender vist de syngende østers fra TV-reklamer for OiSTER mobil taletid. Her har man for vane at holde priserne på taletid og mobilt bredbånd, på et meget lavt niveau.

Og du får rigtigt meget med i pakkerne samtidigt. Lige nu koster oprettelse 0 kr. hos OiSTER mobil taletid, og der er ingen bindings periode.

Lige nu GRATIS oprettelse i en begrænset periode!

Nu er der 4G netværk inkluderet i alle pakkerne fra OiSTER mobil taletid, så nu kan du surfe lynhurtigt med OiSTER. Se deres pakker med mobil taletid og data lige herunder.

OiSTER mobil taletid priser:

OiSTER mobil taletid

2 times tale

2 GB Data

4G
Fri SMS og MMS
Fri Oister til Oister
Ingen binding
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 59 kr.

59 kr.

pr. måned
Gå til OiSTER
OiSTER mobil taletid

10 times tale

10 GB Data

4G
Fri SMS og MMS
Fri Oister til Oister
Ingen binding
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 79 kr.

79 kr.

pr. måned
Gå til OiSTER
OiSTER mobil taletid

20 timers tale

20 GB Data

4G
Fri SMS og MMS
Fri Oister til Oister
Ingen binding
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 89 kr.

89 kr.

pr. måned
Gå til OiSTER
OiSTER mobil taletid

30 timer

30 GB Data

4G
Fri SMS og MMS
Fri Oister til Oister
Ingen binding
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 99 kr.

99 kr.

pr. måned
Gå til OiSTER

OiSTER taletid

6 timer

2 GB Data

4G
Fri SMS og MMS
Fri Oister til Oister
Ingen binding
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 69 kr.

69 kr.

pr. måned
Gå til OiSTER
OiSTER taletid

1 timers tale

1 GB Data

4G
Fri SMS og MMS
Fri Oister til Oister
Ingen binding
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 39 kr.

39 kr.

pr. måned
Gå til OiSTER
OiSTER mobil taletid

OiSTER Basic

49 øre/minut

50 øre/MB
SMS 0,12 kr./stk.
MMS 1 kr./stk.
Ingen binding
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 9 kr.

9 kr.

pr. måned
Gå til OiSTER

Ingen binding hos OiSTER mobil

Det gode ved at der ingen binding er på pakkerne med OiSTER mobil taletid er, at du kan skifte pakker når du har lyst. Dog skal den månedlige periode først være kørt igennem, før der skiftes over på en anden mobil pakke. Det samme gør sig gældende hvis du skifter fra en anden udbyder til OiSTER mobil taletid.

Så hvis dit mobil behov skifter til mere eller mindre forbrug, så er det en rigtig god ting for dig her hos OiSTER mobil taletid. Du skifter bare mellem de forskellige abonnementer som du har lyst til at prøve af. Du kan selv gøre det hele fra MIT OiSTER (log dig ind øverst på OiSTERs hjemmeside når du har klikket på linket), behøver ikke at ringe til OiSTEr for at få dette ændret. Selvbetjeningen er let og overskuelig at navigere rundt i.

OiSTER ændrer pakker hver måned

Du kan være sikker på at der hele tiden sker noget nyt hos OiSTER mobil taletid, for hver måned kommer der nemlig nye mobilpakker. Så du kan ændre til en anden størrelse eller behov for taletid eller data pakke. vær altid opdateret med det sidste nye her hos OiSTER mobil taletid.

Selvbetjening via Mit OiSTER

Hos OiSTER mobil har du en selvbetjeningsside der hedder Mit OiSTER. Her kan du selv holde øje med alt lige fra dit forbrug af taletid og data, til dine regninger. Du kan også selv skifte rundt på dit abonnement med diverse tillægspakker, hvis du eksempelvis skal bruge mere data eller taletid. Du kan også ændre dit abonnement til et andet abonnement. Dette vil så ændre sig når en ny periode begynder. Så du har det totale overblik hele tiden via Mit OiSTER.

Fri OiSTER til OiSTER

Du kan ringe gratis til andre mennesker der også har OiSTER mobil taletid. Det er helt gratis, og kræver blot at den du ringer til også har mobilabonnement hos OiSTER mobil taletid. Så har dem du taler mest med til dagligt også mobilabonnement hos OiSTER mobil taletid, så kan du spare mange penge her, og ikke bekymre dig om store regninger på mobilen.

Stort udvalg af mobiler hos OiSTER mobil

Hos OiSTER mobil finder du et stort udvalg af mobiltelefoner, tablet og tilbehør. Det betyder at du kan samle dit køb på et sted og have support på det hele samlet et sted. Du kan se udvalget i shoppen her.

OiSTER mobil dækning

Dækningen hos OiSTER mobil taletid er ganske glimrende. De benytter sig af 3 mobil netværket, så her er du dækket godt ind med både tale og data.
Du kan se OiSTER mobil dækningskortet her.

OiSTER Go! optankning

Hvis du har et OiSTER mobil taletidskort og du ønsker at tanke ekstra taletid eller data på dette, så kan du gøre det online så det tager effekt med det samme. Klik her og tank op online. Du skal blot indtaste dit Mobil- eller kundenummer ved at klikke på dette link.

OiSTER mobilabonnement til børn

Da børn faktisk tale forholdsvis lidt i telefon, så er der ikke brug for så mange timer og data til et barn i dag. Derfor har OiSTER mobil taletid lavet 2 mobilpakker der passer til børn. Dette er med 1 times taletid og 1 GB data, eller 2 timers taletid og 2 GB data. Mere siger erfaringerne ikke at der er brug for hos et barn. Disse 2 abonnementstyper er ret billege. Du kan se disse 2 abonnementer ved at klikke her.

Mobilabonnement til ældre

Ønsker du et mobilabonnement til billige penge, og hører du til i den ældre aldersgruppe, så har OiSTER mobil taletid også abonnementer specialsyet til dig. Du kan se OiSTER mobilabonnement til ældre – klik her. Disse pakker ar lavet ud fra erfaringer med det ældre kundesegment i Danmark.

At have en mobiltelefon ved hånden giver dig tryghed hvis der skulle ske noget. Dine pårørende vil altid kune kontakte dig, og trænger du ti at tale med nogen der ikke bor i nærheden, så kan du altid ringe dem op med din mobil uanset hvor du er i landet. En anden fordel ved at have en mobiltelefon er, at du kan får sendt billeder fra familien af børn, børnebørn og oldebørn. Dette er især hyggeligt omkring højtiderne at kunne følge lidt med i hvad familien går og laver af sjove ting.

Mobilabonnement til teenagere

Har du brug for et par valgmuligheder af mobilabonnementer til teenagere, så findes der hos OiSTER mobil taletid og et par pakker af denne type. Du kan se disse valgmuligheder af mobilabonnementer til teenagere her.

Du kan kontakte OiSTER kundeservice her

Klik på dette link og få kontaktoplysninger til OiSTER kundeservice.


Se et par af OiSTER mobil sjove videoer nedenfor:Vi håber du finder det rigtige mobilabonnement

Den information vi har givet dig ovenfor håber vi kan hjælpe dig med at gøre valget af dit nye abonnement eller telefon lettere. Det er i hvertfald formålet med at skrive denne artikel om OiSTER mobil taletid. I håb om at du finder det helt rigtige til dit forbrug og behov. Rigtig god fornøjelse med dit fremtidige mobilabonnement. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skal have hjælp til valg af abonnement af nogen art. Klik her for at kontakte mobilforalle.dk