Billig smartphone

Billig smartphone for den prisbevidste forbruger

Billig smartphone – Er du på jagt efter en billig smartphone der samtidig er rigtig god og har de funktionaliteter du skal bruge? Så har vi et par forslag til en billig smartphone. Hvor du får rigtigt meget for pengene. Det er jo langt fra alle der har råd til de store dyre smartphones. Så derfor er det en god ide at kigge lidt længere nede i pristabellen. Og det forholder sig faktisk også sådan at du sagtens kan få dig en rigtig god smartphone selvom det er en billig smartphone.

Skal du bruge en smartphone til dit barn?

Billig smartphoneAf de nyeste smartphones på markedet kan nævnes Huawei P9 Lite smartphone, som hos visse mobilselskaber sælges til under 3000 kr. Her får du en telefon med en 5,2″ skærm. Et 13 megapixel kamera, samt en intern hukommelse på 16 GB. Dette er en ganske glimrende smartphone. Og som du kan se på prisen, en meget konkurrence dygtig telefon blandt de prisbillige smartphones på markedet.

Skal du bruge en ekstra billig smartphone som telefon nummer 2?

Der er mange mennesker i dag der har 2 mobiltelefoner. Og som bare skal bruge en billig model til telefon nummer 2. Og her er det sjældent at den ekstra telefon må koste så meget som den telefon du bruger mest. Det kan være du har en virksomhed som der har et separat telefon nummer som du skal kunne træffes på. Så som en bibeskæftigelse, eller en webshop eller lignende, og så er det rart at have en ekstra telefon til dette formål. Derfor er det godt at bruge en billig smartphone til dette nummer.

Sony Xperia E4g smartphone – prisbillig smartphone

Billig smartphoneEn anden billig smartphone vi kan anbefale er Sony Xperia E4g smartphone, som hos nogle mobilselskaber kan fås til omkring eller lige under 1000 kr. Her får du en smartphone med lang batteritid. En 5″ skærm, 8 GB intern hukommelse, samt et 5 megapixel kamera. Altså igen en rigtig god smartphone til pengene.

Vores bud på en god billig smartphone

Dette var et par bud på hvilken billig smartphone du kan vælge hvis dit mobil budget ikke er så stort. Du kan selvfølgelig kigge dig rundt på vores side hvor vi har sammenlignet mobilpriser på de mest populære mobil modeller i Danmark.

Listen bliver hele tiden opdateret, så vend endelig tilbage igen, for der kommer hele tiden nye modeller af billige smartphones, der kan anskaffes for meget små penge.

Tags: , ,